Ga naar inhoud


maxwin

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door maxwin

  1. Alle aanbieders.. het woord illeg**l zal hier niet gebruikt mogen worden.. net zoals C**rd Sh**

     

    Zie zo veel van die merken en types voorbij komen.. je verzuipt er in op ebay en aliex..

     

    Dus om nog een keer het wiel uit te vinden,, terwijl er bij Sat4all zo veel kennis zit.. 

     

    En als het alleen over sat gaat welke komt dan in aanmerking? vroeger had je de dreambox dat was top of the bill dat is nu wel achterhaald.

  2. Al veel gelezen, maar tegenwoordige tijd is er zoveel te koop, ook merken waar ik nog nooit van gehoord heb.

    Wat is vandaag de dag een goede reciever waar je iptv en satontvangst op kan draaien..of kun je beter nog steeds 2 losse aanschaffen ?

    Door alle boxen en merken zie je het beeld niet meer, alvast bedankt.

  3. Nee ik heb in de Xtrend 2 tuners.. 19.2 kleine offset schotel.. en 23.5 grote prime focus.. Nee, ik heb nog geen diseq switch, maar heb ik zo ergens besteld..

    1 uur terug, Frans B zei:

    Ik heb vele merken disenqc switchen gebruikt, ze deden het allemaal. belangrijk is de plaatsing, zodat er geen vocht bij kan komen....

    Ok duidelijk.. gaat wel lukken..

  4. Ik ga maar niet over coax beginnen dan..maar goed zo,n los diseq switchje wat ik ergens onder de grote schotel hang.. is dan misschien de beste mogelijkheid.. niet dat ik bang ben voor een beetje knutselen.. nog voorkeur ?, of maakt het qua diseq niet zoveel uit?

  5. Klopt.. was van een Engelsman die de schotel aan de gevel had gehangen van zijn appartement.. volgens de huisregels van de communidad was dit niet toegestaan.. op de begane grond. dus zag er een beetje vreemd uit..na een half jaar ging deze ergens anders wonen, en mocht ik heel de handel met demontage voor 50 overnemen.

    En hier heb ik wel ruimte voor 1000 schotels bijwijze..

    Waar ik ook nog aan gedacht heb.. de 90 cm schotel in stand houden.. plaats met vrij zicht in de buurt van de primefocus.. en met een diseq switch weer aansluiten.

    Want als ik het  voorgaande zo lees is het niet even een lnb zo 1 2 3 omwisselen.

  6. Ik kan zoals eerder voorgesteld de lnb van de offset die ik dan niet meer nodig heb op een beugeltje of gelijk aan stukje multiplex methode er bij op zetten, met een losse diseq.. kosten heel weinig die switches..

    Moet je de schotel trouwens uitrichten tussen de 19.2 en 23.5, of gebeurt dit met de lnb te verschuiven? in horizontale lijn.

  7. 2 uren geleden, Frans B zei:

    Trouwens wel een degelijke schotel....en goede invacom lnb, moet je wel af en toe vanbinnen schoonblazen, er kruipen insecten in.....en dan ook signaal uitval.

    Er woont een grote spin in.. zo lang ik geen blokkerig beeld heb mag hij er blijven wonen, dan leg ik later zijn huisje wel ergens neer, als de andere lnb er op zit.

  8. Goedemorgen.. 

     

    Al het een en ander doorgelezen, maar vraag mij af wat vandaag de dag de beste oplossing is,

    Heb hier ( spanje ) een primefocus van ruim 2 meter die op 23.5 staat, en een kleinere 90 cm, die ik voor 19.2 gebruik. nu met het slechte weer, en de bomen, die groter worden, waardoor er geen line of sight meer is, en dus op sommige transponders geen signaal meer heb. ( plus dat dat ding nog wel eens omwaait ) wil ik dus de prime focus die op een rots verankerd is voor beide frequenties gebruiken.

    De ontvanger is een Xtrend 9500, waarvan ik nu beide tuners dus gebruik.

    Naar de grote primefocus loopt 1 coax van zo,n 40 meter.

    Wat is een goede oplossing, en qua werking stabiel?

     

    Bedankt alvast.

  9. TS media geprobeerd krijg ik wel werkend maar veel freezes.. of geen geluid.. was een nieuwe versie beschikbaar, maar als ik dat probeerde kreeg ik server niet beschikbaar ( zag in een flits iets van dream tunisia voorbijkomen, kan niet veel goeds zijn denk ik )  heb het maar weer snel verwijderd, tijdens verwijderen en opstarten draaide het rondje wat normaal gesproken links bovenin draait, erg traag..

     

    gelukkig werkt mijn box weer normaal.

  10. Net mytube geinstalleerd, krijg onder de blauwe knop mytube te zien, als ik deze dan kies, krijg ik een lijst met allemaal plaatjes van youtube .. die ik dus niet wil zien.. als ik er een selecteer dan krijg ik een soort van speler, als ik dan afspeeltoets kies, blijft het beeld zwart.

     

    Kies ik een andere.. gebeurt er ook niets, dan loopt de xtrend vast, en na dit groene scherm start deze opnieuw op..

     

    Heb nog een andere gevonden, ts media.. ga ik nu proberen..

  11. Heb hier op mijn locatie in Spanje niet altijd snel internet beschikbaar, dus dan zou ik het op kunnen nemen en later kijken..

    Als ik wel internet beschikbaar heb zou ik het realtime kunnen kijken.

     

    En de youtube of mytube plugin waar vind ik dat? ik heb openpli 7.1.. zie daar verder geen plugins in zitten..

     

  12. Goedeavond

     

    Hoe kan ik van de laptop youtube videos op de tv bekijken, via de xtrend, vroeger was hier volgens mij een plugin voor, die ergens bij de mediabestanden in openpli stond.

     

    Kan ik niets meer over terug vinden, als iemand een idee heeft hoor ik het graag, ( had al netcaster geprobeerd, maar was hier kennelijk niet voor geschikt ) ook met google en zoekfunctie kom ik niet verder, kom bij van die chrome kastjes uit..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...