Jump to content

maxwin

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About maxwin

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Costa Blanca Spain
 1. Ok bedankt, ik ga het uitproberen..☺️
 2. TS media geprobeerd krijg ik wel werkend maar veel freezes.. of geen geluid.. was een nieuwe versie beschikbaar, maar als ik dat probeerde kreeg ik server niet beschikbaar ( zag in een flits iets van dream tunisia voorbijkomen, kan niet veel goeds zijn denk ik ) heb het maar weer snel verwijderd, tijdens verwijderen en opstarten draaide het rondje wat normaal gesproken links bovenin draait, erg traag.. gelukkig werkt mijn box weer normaal.
 3. Net mytube geinstalleerd, krijg onder de blauwe knop mytube te zien, als ik deze dan kies, krijg ik een lijst met allemaal plaatjes van youtube .. die ik dus niet wil zien.. als ik er een selecteer dan krijg ik een soort van speler, als ik dan afspeeltoets kies, blijft het beeld zwart. Kies ik een andere.. gebeurt er ook niets, dan loopt de xtrend vast, en na dit groene scherm start deze opnieuw op.. Heb nog een andere gevonden, ts media.. ga ik nu proberen..
 4. Ik heb iets op linuxsat support forum gevonden, een ipk op een usb stick zetten lijkt me het gemakkelijkste.. deze ( enigma2-plugin-extensions-mytube_3.999+git5231+74706cd-r2-MOD-RAED_all.ipk ) Dit installeren en dan wijst het zich zelf uit.. of moet er nog een en ander geconfigureerd worden? Groeten
 5. Heb hier op mijn locatie in Spanje niet altijd snel internet beschikbaar, dus dan zou ik het op kunnen nemen en later kijken.. Als ik wel internet beschikbaar heb zou ik het realtime kunnen kijken. En de youtube of mytube plugin waar vind ik dat? ik heb openpli 7.1.. zie daar verder geen plugins in zitten..
 6. Real time, maar als opnemen alleen mogelijk is, doe ik het daar mee..
 7. Goedeavond Hoe kan ik van de laptop youtube videos op de tv bekijken, via de xtrend, vroeger was hier volgens mij een plugin voor, die ergens bij de mediabestanden in openpli stond. Kan ik niets meer over terug vinden, als iemand een idee heeft hoor ik het graag, ( had al netcaster geprobeerd, maar was hier kennelijk niet voor geschikt ) ook met google en zoekfunctie kom ik niet verder, kom bij van die chrome kastjes uit..
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy