Ga naar inhoud


Rene79

Lid
  • Items

    150
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rene79

  1. Bij het goed vastzetten is de schotel geen milimeter verschoven signaal is nog steeds zelfde.

    Ik heb alleen de Astra 2 een paar millimeter naar boven geschoven de andere lnb's waren perfect met jou maten dus daar heb ik niks meer aan gedaan, en de rail heb ik naar het verschuiven gecontroleerd hij staat nog waterpas.

  2. Sprietje, Ik heb tussen astra 3 en 2 exact de afstand gebruik die je opgaf, maar daar had ik niet zoveel signaalkwaliteit op nu heb ik hem hoger op de rail geschoven nu is de signaalkwaliteit een stuk beter klopt dat? En moet nu de hoek van de rail weer aanpassen?

  3. Ceesv, dat dacht ik ook dat het gelijk is aan de ene ontvanger.

     

    Sprietje, NGC WILD HD krijg ik sowieso niet door, maar ik weet dat ik vroeger geen enkele zender is weg gevallen op de Astra 1 bij noodweer heb ik vaker gecontroleerd.

    Als het zo is dan is dat toch maar dat de buien weg zijn zolang duurt het niet, en zenders genoeg.

  4. Sprietje, ik had vroeger toen ik alleen op Astra 1 zat ook een signaalkwaliteit van 99% en nooit problemen gehad met windstoten regen of onweer, vandaar dat ik er vanuit ga als ik deze waarde via mijn oude ontvanger aanhoud en hem uitricht dat ik geen problemen krijg.

     

    En dat het softwarematig is dat wist ik niet, ik weet niet of ik de software kan aanpassen. Maar ik heb met de nieuwe ontvanger geprobeerd vanalles maar hoger als 75% krijg ik hem echt niet.

  5. Ceesv, dat begrijp ik wel, maar meetinstrument heb ik niet dus vandaar dat de schotel wil uitrichten met de sat ontvanger.

     

    Smeltje, Dat is ook raar dat er verschillen in zitten, ik heb dat ook met de Hotbird op mijn oude ontvanger schommelt hij tussen 24 en 46 % signaal kwaliteit op Arte en dat terwijl Arte op mijn ontvanger 75 % signaal kwaliteit heeft en die zender wat ik eerder posten met die blokjes is op mijn nieuwe ontvanger perfect. Ik ga alles vast zetten zodat het huis kan omwaaien en de schotel blijft hangen.

  6. Ik ben vandaag mijn schotel aan het af stellen, daar ik gisterenavond geen zin meer voor had.

    Ik heb de nieuwe ontvanger aangesloten en de schotel op Astra 19,2 oost uitgericht, en de signaalsterkte is 90% signaalkwaliteit is 75% wat ik overigs niet beter krijg.

    Ik vind deze waardes vreemd omdat ze beter heb gehad, dus ik besloot mijn oude ontvanger aan te sluiten en zie op Astra 19.2 00st signaalsterkte 92 % signaalkwaliteit 99%.

     

    Is dit normaal dat hier verschillen in zitten per ontvanger ?

    Dat zou betekenen dat ik mijn ouder ontvanger moet bewaren voor het geval ik de schotel opnieuw moet uitrichten of bij een verhuizing,

  7. Sprietje weet ik had me ver typt die test van totaal Tv heb gelezen vanmorgen op internet, ben abonnee op het blad. Daar kijk ook in of op voor nieuwe frequentie. Ik had de verkoper gevraagd dat slecht signaal op de sommige hotbitd zenders kan aan de transporter liggen of aan de bomen.

  8. Ceesv ik heb een Sony Bravia tv daar zit het echt niet althans niet voor de schotel wel voor digitaal via Ziggo.

     

    Sverige, ik antwoord straks even ik zit op mijn iPhone. Kort gezegd ik heb een nieuwe ontvanger en coax kabel Koka 997, mijn oude vanger is iets mee zelfs met nieuwe software deed hij in de winkel ook niet, ik heb korting gekregen op de nieuwe omdat die oude ook van die winkel kwam.

  9. Sverige, je mag gerust je mengen in een discussie. De tv heeft wel een sat ontvanger aanboord echter heeft deze geen signaal sterkte/kwaliteit dat vind ik toch wel belangrijk, ik snap dat ik dan een sat Finder kan aanschaffen. Maar met een losse ontvanger heb ik ook opname mogelijkheden en afstandsbediening heb ik er maar twee van de tv werkt ook op de afstandsbediening van mijn horizon media box van Ziggo. De verkoper van de tv zei overigs dat een losse ontvanger beter is, daar ben ik het wel deels mee eens als er ooit wat aan de tv komt ben ik mijn zenders wn favorieten lijsten niet kwijt. Het is ook makkelijk om de schotel mee te nemen naar de camping zonder dat ik kijk tv van 110 mee hoef te nemen.

  10. Ontvanger is al 3 jaar oud, dus ik denk niet dat hij hem zal aansluiten, ik denk toch wel dat er met dat ding iets mis want hij start ook vaker opnieuw, en dat het geval met die zenders die wel op tv werken en niet op de ontvanger terwijl alles het zelfde ingesteld staat.

  11. Jazeker, ik heb de ontvanger terug gezet naar fabrieksinstellingen en op nieuwe laten zoeken zowel op programmascan als op automatische scan.

    Mij lijkt dan toch dat ontvanger niet helemaal goed is. Tv noord frequentie staat op de tv en in mijn sat ontvanger precies het zelfde.

  12. Ik heb zo juist vermeld dat ik de Diseqc switch er niet tussen heb en in de ontvanger heb hem uitgezet, en daar bij TV Noe en de andere zenders op de Astra 3 wel perfect beeld en signaalkwaliteit van 95 % geven. En dat Tv noord op de ontvanger of aangeeft gecodeerd en soms zegt hij geen signaal, en op tv staat ook de diseqc uit en daar werkt wel alles zoals het hoort.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...