Ga naar inhoud


PierreVU2Solo

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PierreVU2Solo

  1. geachte, kan je duidelijker zijn. Ik druk op de knop menu, kies plugins op de externe USB maar hij vindt ze niet. No plugins krijg ik terug. Of doe jij dit via een andere manier en zo ja welke weg dan.... Ik lees dat er veel mensen dit probleem hebben bij de 8.3 versie.
  2. Ik heb open pli 8.3 geinstalleerd en na instellen van alle zenders port A en B ( 23.5 astra) heb ik terug een gigantisch lange zenderlijst maar natuurlijk geen beeld. Ik moet op een of andere manier mijn TV vlaanderen nog koppelen. Ik lees dat dit met een oscam programma moet. Ik heb een plug in gevonden ( .ipk) voor zowel de oscam als de cool TV guide die ik er wil opzetten. Jammer genoeg heb ik problemen met het installeren van die plugin, lees hij ziet er geen. Ze staan nochtans op een usb stick ( 2Gb als FAT32 formatted) en ik kan ze zien via mijn windows PC. Ik lees dat er nog mensen zijn die geen plugins kunnen programmeren. Kan er mij iemand helpen die weet hoe ik dit moet doen? Kan dit via een netwerkverbinding ook?
  3. Ik heb sinds 2015 een VU2 solo+ maar deze doet de laatste tijd wat raar. Bij het kijken naar een zender blijft het beeld plots stil staan. Het toestel hangt niet, ik kan nog naar een opgenomen programma kijken. Ik hoor echter een tikje in het toestel. Mijn vermoeden is dat er een probleem is met de harde schijf in het toestel. Aan en af leggen geeft geen oplossing. Alleen bij het vlug doorspoelen van een opgenomen programma, stoppen en terug proberen heb ik het meeste geluk. Als het weer correct werkt dan is dit ' tikje' ook weg. Mijn vraag in dit forum is nu: Kan je de harde schijf vervangen door een SSD? En is dit gewoon een clone maken van de schijf naar de andere? Alle hulp is welkom. Pierre
×
×
  • Nieuwe aanmaken...