Ga naar inhoud


PierreVU2Solo

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PierreVU2Solo

  1. Ik heb open pli 8.3 geinstalleerd en na instellen van alle zenders port A en B ( 23.5 astra) heb ik terug een gigantisch lange zenderlijst maar natuurlijk geen beeld.  Ik moet op een of andere manier mijn TV vlaanderen nog koppelen.  Ik lees dat dit met een oscam programma moet.  Ik heb een plug in gevonden ( .ipk) voor zowel de oscam als de cool TV guide die ik er wil opzetten.  Jammer genoeg heb ik problemen met het installeren van die plugin, lees hij ziet er geen.  Ze staan nochtans op een usb stick ( 2Gb als FAT32 formatted) en ik kan ze zien via mijn windows PC.  Ik lees dat er nog mensen zijn die geen plugins kunnen programmeren.

    Kan er mij iemand helpen die weet hoe ik dit moet doen?  Kan dit via een netwerkverbinding ook?

  2. Ik heb sinds 2015 een VU2 solo+ maar deze doet de laatste tijd wat raar.  Bij het kijken naar een zender blijft het beeld plots stil staan.  Het toestel hangt niet, ik kan nog naar een opgenomen programma kijken.  Ik hoor echter een tikje in het toestel.  Mijn vermoeden is dat er een probleem is met de harde schijf in het toestel.  Aan en af leggen geeft geen oplossing.  Alleen bij het vlug doorspoelen van een opgenomen programma, stoppen  en terug proberen heb ik het meeste geluk.  Als het weer correct werkt dan is dit ' tikje' ook weg.  Mijn vraag in dit forum is nu: Kan je de harde schijf vervangen door een SSD?  En is dit gewoon een clone maken van de schijf naar de andere?  Alle hulp is welkom.

     

    Pierre

  3. Allen,

     

    Dank voor de vele tips.  De tip van Dirocca werkt.  Op stick zetten, laten installeren en alles is OK.  Hartelijke dank aan allen voor jullie hulp

    De tijd staat nu ingesteld op 2099 hoop ik?

     

     

    Pierre

  4. Pedro4,

     

    Kan er me iemand doorgeven waar ik de Versie V7.6 kan vinden.  Overal waar ik ze tegenkom heb ik geen rechten om ze te downloaden.

    Alvast bedankt voor de vlugge hulp.

  5. Ik heb reeds enkele jaren een Cool TV guide gids.  Deze is overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik maar jammer genoeg is ze gisteren niet meer in werking.  Nu blijkt zelfs dat de Cool TV guide niet meer bestaat dus is een update zeker niet mogelijk.  De bestaande guide via de EPG button is voor mij niet erg overzichtelijk.  Ik vond op het internet een equivalent: Graphical MultiEPG for OpenPLi.  Kan er me iemand helpen hoe ik deze Plug-in in mijn VU Solo 2 krijg?

     

    Alvast hartelijke dank voor jullie hulp.

     

  6. Philip,

     

    Een shutdown voor mij is gewoon het afleggen van het toestel en terug opstarten.

    Kan je per kerende vertellen hoe ik de enigma restart doe en als dit impact heeft op de reeds gemaakte instellingen?

     

    Alvast bedankt voor je info.  Als dit nog zou lukken dan kan ik de cool TV guide gebruiken.

  7. Philips,

     

     

    Bedankt voor je hulp maar kan je me vertellen hoe ik een enigma reset doe.  Heeft dit impact op de gewone werking want de winkel heeft mijn ontvanger ingesteld voor TV vlaanderen en wil niet hebben dat ik terug van nul moet beginnen.  Wat is het verschil tussen deze enigma reset en een klassieke reset via powerdown?

  8. Philip,

     

    Via internet en de plugin ben ik er in geslaagd om de cool TV guide te installeren.  Na opstart van deze plugin kom ik in het scherm van de TV guide.

    Er zijn daar nogal wat setups maar daar heb ik me niet te veel van aangetrokken.  De enige optie die ik aangepast heb is opstart van de cool TV guide door middel van de rode knop.  Ik verzet deze optie dus van no to yes.  Druk op de rode knop of de OK button om te saven.  Als ik de plugin sluit en terug open en kijk naar deze optie dan blijft ze op yes staan.  Als ik de VU+ sluit en daarna op de rode knop druk om de cool tv guide te starten dan gebeurd er niets.  Als ik terug naar de gewijzigde optie ga kijken dan staat ze terug op no.  Kan iemand me helpen hoe ik de cool tv guide kan doen starten? 

  9. Satmaat, hartelijke dank voor je vlugge antwoord.  Hoe krijg ik dit ipk bestand in de Vu+ solo2?  Alle hulp is welkom.  Staat al op stick dus waarschijnlijk via de USB poort maar dan?

  10. Sinds gisteren heb ik een VU+Solo2 staan voor mijn TV vlaanderen schotel.  Beeld is goed en alles lijkt te werken maar ik ben niet echt tevreden van de layout van de bestaande TV gids.  Deze zou overzichtelijker moeten zijn zoals bij Belgacom of Telenet.  Op internet ben ik de cool TV guide tegengekomen.  Ik gebruik open pli versie ergens van om en rond de 24/07/2015.  Kan er me iemand helpen hoe en waar ik deze TV guide kan downloaden.

    Alvast hartelijke dank voor jullie hulp

×
×
  • Nieuwe aanmaken...