Ga naar inhoud

recol

Leden
 • Aantal items

  90
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door recol

 1. @D-boxthanks, het was een leuke uitdaging. Weer net ff anders dan een installatie in Nederland. Gelukkig had @Henkcb gereedschap. Altijd leuk om Iemand te helpen daar is dit board toch voor.
 2. Zeker alle zenders! ESPN 1,2 en 4 ook. en eh @Henkcbde bonenkoffie en de Efes waren lekker. Die laatste zeker met deze temperatuur πŸ˜‰ Maximale er uitgehaald.
 3. Zo vandaag even bij Henk geweest. De Astra 19:2 zat in de hoofdklem dus als primaire lnb. Boel omgegooid Astra 23.5 met nieuwe lnb in het midden gezet (deze keek ook tegen een stang aan) En de Astra 19,2 er naast gezet. Amiko 8155 ontvanger neer gezet. En fast scan gedaan. Zie het resultaat. Ohja het uitzicht
 4. Thanks Sprietje, probleem is dat ik dat niet meer voor zaterdag als ik vertrek kan regelen. dus ga me best doen met voor nu even een normale LNB. zit zeker 2 soms 3 keer per jaar in de buurt van hem dus eerst maar even zo het maximale eruit halen.
 5. heb uitgebreid contact inmiddels met @henkcb en de astra 3 is voor hem voldoende. ik vetrek zaterdag en kan voor die tijd geen flens lnb krijgen. neem wel ff een nieuwe inverto mee. astra 1 gaat er af in principe. ga wel eens kijken of ik Turkije een flens lnb kan vinden. neem ook even een ontvanger voor hem mee waar openpli op staat. wordt vervolgd πŸ™‚
 6. precies, ik zit vanaf komende week in Turkije vlak bij hem. kan me sat meter meenemen en het signaal optimaliseren. geen probleem voor mij. de sat ontvanger daar kom ik ook wel uit.
 7. Oftewel mijn aanbod cq kennis maakt meer kapot dan er nu werkt?
 8. Denk 35 min ofzo. Rij overal heen in Turkije dus dat is geen probleem. Probeer even uit zoeken hoe die privΓ© berichten werken dan geef ik me nummer even. Werk regelmatig aan sat systemen dus maak je daar maar niet druk om πŸ˜‰
 9. Op het dak maar dat is als je er redelijk bij kunt voor mij geen probleem. En ben niet in Konakli maar Colakli. Maar heb altijd een auto als ik daar ben πŸ˜‰. Ik kom aanstaande zaterdagmiddag aan.
 10. Daarmee kan je de schotel uitrichten op het maximale signaal.
 11. zoals ik al zei... ben binnenkort in je buurt. Wil best me sat meter meenemen en ff bij je komen kijken...
 12. Op het envelopje klikken naast de bel. Ik ben binnenkort in Turkije (Colakli)
 13. Bij de drie streepje boven in en dan krijg je een menu
 14. @henkcb check ff je prive berichten op dit forum
 15. @theboyk moest je daar nou zolang over doen om te reageren πŸ™‚
 16. Het is een single tuner
 17. ik dacht een duo, zal straks even kijken
 18. Ook verkocht kan ook slotje op
 19. zoek een dual tuner trouwens πŸ˜‰
 20. zoals in de titel al staat een dvb-s tuner gezocht voor een VU= Duo2. Ik heb eventueel een dvb-c tuner over die er uit komt.
 21. recol

  Stuurunit Teleco

  Verkocht. Kan slotje op
 22. recol

  Stuurunit Teleco

  wegens overcompleet. stuur unit voor een Teleco automatische satelliet antenne. vraagprijs €150,-
 23. te koop door inruil verkregen. getest en werken hier te zien. inclusief opberg koffer. voor vaste montage is een montageplaat verreist deze zit niet bij de set. vraagprijs €250,-
 24. recol

  Werking Diseqc

  Koop een goedkope multimeter en meet eerst je kabels door zou ik zeggen
 25. recol

  Werking Diseqc

  Pas zo’n zelfde storing gehad bij een klant. Bleek 1 draadje van de afscherming contact te maken met de binnenkern. Ga het maar eens vinden πŸ˜‰ zelf gebruik ik nu tegenwoordig deze connectoren in plaats van krimp connectoren. ben erg tevreden over.
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.