Ga naar inhoud


GerritA

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door GerritA

  1. Oke weer wat geleerd, dank voor de info. Alles werkt top nu, voor de overige technische praat haak ik even af.
  2. Ik heb een 60 cm schotel maar volgens mij is hij een beetje ovaal. Ik snap alleen nog niks van de Disecq instellingen. Wat is bijv. verschil tussen de 1/2 en de 1/4 instellingen?
  3. Ik heb hem helemaal ingesteld op optimaal voor 23.5 en de Disecq op 2/4 laten staan. Hij deed niks op 19.2 geen signaal niks. Ik heb toen de Disecq van 1/4 naar 1/2 gezet en gelijk volle bak signaal. Mag ik jullie hartelijk bedanken voor alle hulp dat het gelukt is!!! Ga mijn jas weer uittrekken (het is hier -12 en het waait hard) en op de bank genieten van alle zenders.
  4. Hij doet het inderdaad beter nu (90% signaal, 64% kwaliteit), maar helaas nog geen 19.2. Ik heb Diseqc handmatig op 2 (23.5) en 1 (19.2) gezet. Bij de fastscan heb ik Automatisch Diseqc uit gezet. Hij laadde netjes alle zenders in. Heeft het zin om nu aan de kop te gaan draaien om te kijken of deze anders moet staan voor 19.2, of zijn er andere betere opties?
  5. Diseqc staat na het automatisch scannen (fastscan) op 1 voor 23.5 en niet op 2. Ik heb hem handmatig op 2 gezet (en andere op 1) maar dan heb ik geen signaal meer. Beeld valt inderdaad stil (uit) als ik mijn hand over de kop in de klem houdt.
  6. Ja, dat heb ik gedaan. Op mijn kop staat alleen niet 23.5 en 19.2. Is onderstaande kop.
  7. Na een dag aanklooien kom ik er niet uit dus ga toch hier nog maar eens vragen. Ik heb een GT-M03 LNB, een Sab Titan Micro SE decoder en en een 60 cm Canal digitaal schotel, . De schotel staat in Oostenrijk in de plaats Prutz. Op de schotel ontvang ik 23.5 en als ik de schotel handmatig draai de 19.2. Graag zou ik 23.5 en 19.2 tegelijk ontvangen. De kop zit vast in de linker ontvanger en ietsje gedraaid zoals ook op de plaatjes hiervoor (als je er voor staat links). Ik heb de decoder gereset naar fabriekinstellingen en als ik dan fastscan doe dan vindt hij keurig de 23.5 en stelt in op DisEqC 1/4 maar niet de 19.2 maar 28.2 op DisEqc 2/4). Ik ontvang keurig de NL zenders e.d. maar niets op de 19.2 satteliet (duitse zenders). Hoop dat iemand me kan vertellen wat ik fout doe want heb alles 10 keer gelezen maar kom er niet meer uit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...