Ga naar inhoud


Teletekst Topfield 3000 op Sirius


Pierre12

Aanbevolen berichten

Hallmark stuurt op Sirius Nederlandse teletekst mee op pagina 399. Reality TV ook maar dan op pagina 888. Dat heb ik zien werken op een Dreambox.

 

Bij mijn Topfield kan ik alleen de Scandinavische talen kiezen voor de ondertiteling en verder houden zowel de Topfield teletekst als mijn Sony TV vol dat er géén teletekst op beide kanalen zit.

 

Is dit een tuner probleem ? Zo nee heeft iemand hier een oplossing voor?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als ik kijk op http://www.lyngsat.com/packages/viasat.shtml zie ik geen teletekst staan bij Hallmark, en bij Reality TV zie ik het ook niet staan ( http://www.lyngsat.com/packages/viasat.shtml ) dat verklaart in ieder geval je teletekst probleem.

 

De enigste Nederlandse ondertiteling die ik heb gezien voor Reality TV is die op de Telstar 15W in het UPC pakket, maarja een zwart beeld met alleen NL ondertiteling is ook niet interessant. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

En ook bij mijn TF4000 zie ik geen NL ondertitels staan op de Sirius, maar dat is volgens mij al jaren zo.

Topfield PVR 4000 + Xcam + SG2100 rotor + 105cm Dish + MTI Blueline 0.3 LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je antwoord. Het vreemde is dat die teletekst er dus wel is ondanks de meldingen op Lyngsat. Ik heb er na het posten van het bericht de zoekfunctie van het forum op losgelaten en die maakt in een jaar tijd vier keer melding van het fenomeen. Weliswaar niet in combinatie met een Topfield, maar wel de melding. Ik vrees dat we er niet uit gaan komen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb net even getest op de Hallmark van Thor en daar werkt het wel. Gewoon teletekst kiezen en dan pagina 399 en dan zie ik Nederlandse ondertiteling.

 

Mijn conax card moet nog worden upgedate, dus ik kan zo 1 2 3 niet zien of het bij het beeld hoort. Maar ik heb in ieder geval teletekst ondertiteling.

 

Bij Reality TV (Sirius)werkt de opgegeven pagina 888 niet....

 

Ik maak gebruik van een philips TV.

Topfield PVR 4000 + Xcam + SG2100 rotor + 105cm Dish + MTI Blueline 0.3 LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij deze kan ik het bevestigen dat de Nederlands ondertiteling voor Hallmark op de Thor perfect werkt op teletekst pagina 399. Dit kan alleen via de teletekst van de TV worden gekozen.

 

Nu nog even op zoek of dit ook werkt voor de Reality TV. Deze zenden zowel op de 15W (waar UPC hem heeft) en op de 5E dezelfde programmering uit. Als op de 15W Nederlandse ondertiteling voorkomt dan moet dit ook mogelijk zijn op de 5E, denk ik.

 

To be continued.....

Topfield PVR 4000 + Xcam + SG2100 rotor + 105cm Dish + MTI Blueline 0.3 LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...