Ga naar inhoud


Hotbird 4 en 5: geen paniek !


Gerdy

Aanbevolen berichten

Misschien hebben sommigen reeds "problemen" ondervonden, vooral met de TPS zenders op Hotbird 4 en 5: de meeste geven "no or bad signal" of lijken van plaats verwisseld te zijn. Het is een technisch probleem met deze satellieten waar aan gewerkt wordt. Normaal tegen het einde van de namiddag moet alles terug in orde zijn ! (ook nutteloos om te pogen deze zenders terug in te laden)

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het betreft alleen de hotbird 4,<BR>en de werkzaamheden gaan nog uren duren<BR>pakketten die uit zijn cyfra,tps gedeeltelijk, waarvan nu sommige kanalen tijdelijk verplaatst zijn naar de multivision kanaqen zoals cinestar 1,dan alle movv kanalen van cinestream,nova cinema en film sat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by relgers:<BR><STRONG>Okè alles is weer on air,<BR>hij werkt weer!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>Bij mij liggen MMOV 8 stuks van stream helemaal overhoop.Ok ze lopen weer maar ik kan de settings lijst weer inladen.Beetje moelijk als het vrouwke sat aan het kijken is.<BR>Greetzz<BR>MaRRaD<P> rolleyes.gif" border="0rolleyes.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...