Ga naar inhoud


Oeps Foutje !!


wilhelm

Aanbevolen berichten

Zie ik vorige maand een advertentie van de lokale bouwmarkt met een aanbieding van een sat installatie. Denk ik nog "die LNB zit er wel raar op".

 

aanbieding.jpg

 

Komen ze deze week met dezelfde aanbieding, maar nu met de LNB andersom gemonteerd.

 

aanbieding2.jpg

 

 

 

Zeker veel klanten gehad vorige maand die geen beeld konden krijgen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

 

Groetjes Wilhelm. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

DM7020S/160gbHDD + DM800/250gbHDD + Visiosat G3D (13,0/19,2/23,5/28,2 ) in cascade met de Triax TD110 + STAB HH120. Schwaiger SF 9000 Satfinder Plus.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Inclusief smartcard en levenslang Canal+ <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Voor die prijs kan je geen abonnement nemen

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> Timm1983

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En met 1 lnb zowel astra als hotbird ontvangen. In de tweede advertentie gaat men al twijfelen of het achterneefje van de zus van de eigenaar van de bouwmarkt het wel goed heeft gezegd en zet men neer 'astra en/of hotbird'. Zal volgende week wel 'astra of hotbird' staan en de week erop 'doe maar alleen astra'. (ik heb het origineel van de advertentie ook gezien en de twee sterretjes in de tweede advertentie wordt later uitgelegd: in Emmen niet te koop. Wie van ons woont er in Emmen en heeft die gasten een minderwaardigheids complex bezorgd!?) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Het feit dat niemand je begrijpt betekent nog niet dat je een kunstenaar bent.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook de spellingcontrole hebben ze aangezet eerst sateliet en nu satelliet.

 

En in Emmen hebben ze waarschijnlijk een goeie rechter die heeft bepaald dat je ze allebei (Astra en HotBird) kunt ontvangen inclusief ALLE nederlandse zenders voor nop.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...