Ga naar inhoud


even voorstellen deel 2


Gast linuxman

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ten eerste zou ik de moderator(s) even willen vragen waarom mijn eerste post hier genaamd "Even voorstellen" op slot zit.

Heb ik iets verkeerd gezegd? Zo ja dan zou ik het willen weten om herhaling te voorkomen. Ten tweede lijkt het me niet meer dan netjes om mij dit per pm ofzo even te laten weten dat en waarom dat is gebeurd.

 

Ok maar dan nu weer even over de dreambox. Ik heb mijn box nu 2 dagen en heb mezelf er even lekker mee bekend gemaakt zeg maar. Heb er de nieuwste ronaldd image op draaien en ik kan alles kijken wat ik voorheen met mijn extreme ook kon en meer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Wat een fantastisch apparaat, veel meer mogelijkheden en veel gebruikersvriendelijker dan mijn xtreme doos zeg <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> En dan natuurlijk nog dat lekkere hobby gehalte <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

De doos hang trouwens via wlan aan internet (met een niet publiek adres uiteraard). Heb er een 80 Gb harddisk ingezet en dat lijkt ook lekker te werken.

 

Het samba verhaal ga ik de komende dagen ook eens proberen en kijken of ik dat aan de praat kan krijgen.

 

Een enthousiaste nieuwe dreambox collega <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Groetjes,

 

Ronald

Link naar reactie
Delen op andere sites


Omdat het off-topic was en er alleen maar onzinnige reacties op kwamen. Je dient dit soort bezwaren/vragen overigens bij een moderator via PM te stellen. Lees er onze regels maar even op na.

Als jij denkt dat wij iedereen die hier de fout in gaat een PM gaan sturen heb je het mis. Dan zit ik de hele dag alleen maar PM's te versturen. Mag het voor ons ook een hobby blijven?

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...