Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

usb

Recommended Posts

Guest

hoop dat er een expert is die een newby(leek)wil helpen

zit nu al een week met problemen heb al vanalles gedaan

maar niets helpt 1.5 week geleden gebeurde er iets raar

met mijn pc heb wind XP zette mijn pc s'morgens op

en er verdwenen ikoontjes van mijn buraeublad

nu starte ik hem terug op dit lukte niet meer

heb nu na een week mijn C: geformateert alle updates

van windows XP er terug opgezet alles werkt behalve

en dit is nu mijn probleem:heb 2 usb poorten op 1 is mijn

adsl modem geinstaleerd als ik mijn infinity usb op 2

instaleer werkt dit perfect maar wanneer ik op deze usb 2

mijn cas interface usb 2 wil instaleren wilt die altijd

de soft voor mijn adsl modem instaleren hij geeft eerst aan

nieuwe hardware gevonden en dan zegt die usb adsl modem

terwijl ik mijn cas 2 erin heb zitten doe ik mijn adsl

eruit en instaleer dan mijn cas 2 doet die het wel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Heb je alle updates al weer gehaald? Let op niet bij essentiele updates maar bij de gewone windows XP updates staat iets over 2.0 usb die moet je eens Downlaoden en dan eens weer kijken

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

yep,heb die ook al gedownt maar blijft herhalen

dat het een usb adsl modem is als ie de soft daarvoor

wil instaleren en ik zeg anuleren en ga dan kijken

bij apparaatbeheer staat die onder netwerkadapters

alles van de cas eraf terug geinstaleerd dan op

icoon voor de cas geklikt zegt die zoeken naar cas

als ik deze inplug slaat mijn pc op blauwscherm <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ben eruit eerst cas zonder die adsl geinstaleerd

dan adsl dan de optie zelf kiezen welk stuurprogam

cas en adsl dan cas kiezen en ok <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat van die pictogrammen verdwijnen, XP doet dat zelf, het heeft een optie om niet gebruikte bureablad pictogrammen op te ruimen, deze zet die dan in een nieuwe map op de bureablad. Je kan het uitschakelen maar ik weet zo even niet waar. Probeer de help van windows maar eens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy