Jump to content
Sign in to follow this  
Newbie

Foutmelding met XOAK 1.17

Recommended Posts

Ik krijg de volgende foutmelding (zie afbeelding) als ik settings van mijn humax naar de pc wil overbrengen. De humax is een 5400z model met loader H2.08 gepatcht met de laatste TOH3.2 1.4 EMU. Wijzigingen die ik onlangs gedaan heb zijn, emu 1.4 installeren wat goed werkt, humax toolbox 1.20 installeren. Wat goed lijkt te werken, echter ik heb het ook getest met een schone installatie van xoak 1.17 zelfde probleem.

 

error.jpg

 

Met HUMBOX 4.1 krijg ik de melding [color:"red"] out of bonds [/color] , de kanalen zie ik dan wel echter ik vertrouw deze settings dan niet meer. Ik heb er ongeveer 2370 kanalen in, bijna alles wat er ook in pet123 settings inzit plus enkele handmatig gescande die ik nu wou bijwerken dus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien overbodige vraag, maar heb je de instellingen(X_OAK) wel op humax 5400 staan, dus niet de z-versie kiezen??

 

Gr TheMenk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dat heb ik, ik weet dat een gepatchte 5400z geen 5400z meer is voor settingseditors ed., tot voor kort deed die het perfect zowel bij het ophalen van de settings als bij het versturen. Nooit problemen gehad. Ik gebruik Xoak in principe al sinds ik de Humax heb en dat is nu al enkele jaren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het inmiddels voor elkaar om weer de settings op te halen met xoak, heb oude opgelsagen settings geladen van de pc, die instellingen opgeslagen. Daarna weer de opties goed gezet zoals menu en type, ondanks dat ze goed stonden. Kon niet meteen bijwerken ne terugzetten, kreeg rare melding dat er kanalen "over bleven" moest eerst opslaan en dan weer laden, werkt nu weer goed. Raar geval.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy