Ga naar inhoud


Serienummer Dream


Ambrina

Aanbevolen berichten


Nee, de 32 is een iets oudere hardware versie. Niet dat het veel uitmaakt hoor:-)

 

@Syberman,

Hoe voel je je nu? beter?

Ik ga toch je pret even verstoren want tussen een 3A , 3B, 3C of een 41, 42, 43, en 44 zit geen enkel verschil. Het is maar een serienummer hoor:-)

Je moet naar de moederbord revisie kijken, maar dat gaat alleen als je hem open maakt. Alles vanaf 3A is de laatste nieuwe revisie en daarna komt er niets nieuws meer.

Dream komt over een een paar weken met een nieuwe 7000. De 7020, die weer gewoon 499,00 gaat kosten en geen twin tuner heeft zoals velen denken, maar wel een losse voeding, rf modulator en 12 switch heeft en grotendeels andere drivers gebruikt. Deze box zal dus niet met de 7000 images werken!!!

Wil je dus nog een box waarop alle huidige images ook werken, raad ik je aan met enige spoed een 7000 vanaf serienummer 3A te kopen want de prijzen zullen langzaam weer gaan stijgen en de 7000 wordt over twee weken niet meer geproduceert.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zowel 1 3a staan als 1 van de eerste en alle 2 werken prima (voor de voeding is hij wel even terug geweest bij dream)

 

 

Ik merk geen verschil <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Dreambox DM8000HD

 

AZBOX Premium +

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

O ik voel me idd beter omdat ik Problemen had met die dreambox heb em nu omgeruild met een 44 en idd dat zegt nix maar het was wel zo dat die 3c een hoop problemen gaf in mijn geval tenmiste vandaar.

Bij mij is het nu oke, ik had problemen als ik de motor er aan hing dan wou deze niet meer doorstarten en sloeg steets vast enz. raar probleem maar de leverancier zei je wilt niet weten hoeveel dreamboxen er terug komen met problemen, maar ja dat is ook niet vreemd het is denk de best verkochte ontvanger. En zeker een aanrader.

 

Sijberman.

Greetz,

 

Sijberman.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

@Toxic:

 

Dit betekend dus dat alle storende bugs die nu in de DM7000 zitten niet meer gefixt gaan worden? Zoals 16/9 omschakelprobleem etc etc?

 

Dat zou een mooie boel zijn ;-/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat denk ik niet. De softwareontwikkeling gaat gewoon door omdat enigma ook gewoon in de nieuwe reeks 500/7020/7025/7080/7085 gebruikt gaat worden en het dan voor de programmeurs van Dream vrij eenvoudig is om ook steeds een image te compilen voor de 5600/5620/7000. Ik heb overigens met de laatste Ronald helemaal geen 16:9 omschakelproblemen. Dat is alleen met een enkele image het geval en Ronaldd heeft dat probleem volgens mij perfect verholpen.

Ik denk dat de ontwikkeling van enigma in zijn huidige vorm pas ophoud als Dream met een nieuwe reeks ontvangers met ATI XILLEON chipset gaat beginnen en dat zal nog wel minstens een jaar tot anderhalf duren vrees ik:-)

 

Tox

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...