Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

splitty

Recommended Posts

Guest

Ik heb een splitty gekocht om mijn org c+ te delen met een strong 8000 en een xtreme met tetra 1.0. In de strong werkt het perfect maar in de xtreme niet: melding no card insert. Ook niet met de xcam. Wie heeft ervaring met splitty? Wat doe ik verkeerd?

 

Groet Aka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doet die c+ kaart het wel als je hem rechtstreeks in de Extreme drukt. Probeer het eens andersom ofzo. Dat zal je vast wel geprobeerd hebben neem ik aan. Ik heb er geen ervaring mee. Die splitty zit toch met een kabel aan elkaar verbonden ? misschien heb je wel een draad bruikje ofzo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Splitty betaat is een card reader en drie clients. In de catrd reader komt de org c+ en de clients in de deco's. Card reader en clients zijn met tel. kabeltjes verbonden. Naar de strong 8000 doet het perfect, naar de xtreme niet, ook niet wanneer ik de client van de strong gebruik. De org. C+ kaart doet het wel in de Xtreme en doet het ook wel in de Xcam. Alleen de cleint wil niet in de xtreme en ook niet in de xcam. Dus ik vraag mij af kan een Xtreme wel overweg met een splitty????

 

Groet Aka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ik heb 4 topfield 3000 ci pro met de splitter kun je 3 recievers aansturen. Nu leven we in een tijd dat alles draadloos is. Weet iemand of er ook draadloze splitters zijn?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy