Ga naar inhoud


= 2x img op usb stick mogelijk


Gast pietjepuk

Aanbevolen berichten

is het mogelijk om 2 img op een usb stick te zetten ik heb een sweex 128 mb . ik heb ronald 040502a als normaal en dbf 0.9.4 op de stick.ik heb dit gedaan door middel van een map image_root in var/mnt/usb reboot en het werkt perfect . [dank daavoor aan ome-merde ]ik krijg flachwizard niet aan de praat omdat ik dreamflash niet krijg geinstaleerd. als ik nu een 2e map [image_root] op de usb aanmaak krijg ik geen 2 mappen [ik denk omdat het de zelfde naam heeft] als ik de nieuwe map anders noem image_root2 ziet hij hem niet na een reboot.de doos blijft overigens perfect draaien op bijde img.

 

b.v.d PIET

Link naar reactie
Delen op andere sites


als je een tweede img gewoon in de map image_root plaatst die je hebt gemaakt kun je de tweede of derde img gewoon weer instaleren, je moet er wel om denken de naam te verkleinen naar 3 letters want anders zie je hem soms niet in het lcd scherm.

Je hoeft maar een keer de map image_root aan te maken.

gr birddog

Link naar reactie
Delen op andere sites

wil je me ook vertellen hoe ???? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" /> zoals je ziet heb ik nog genoeg over[128 -8 =120mb] . alleen hoe krijg ik er nog een bij dat hij hem ziet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> zonder dreamflash want die krijg ik niet aan de gang .maar zoals ik begrepen heb zit die er bij ronald al in gebakken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

dank je birddog voor je antwoord . <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> [werkt meteen] ik had de fout om een 2e map image_root aan te maaken .nu kan ik weer verder puzzelen . wat mij betreft kan dit gesloten worden .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...