Ga naar inhoud


VHS naar DVD


Gast

Aanbevolen berichten

VHS naar DVD>

Ik heb een pinnacle 8, met een Dazzle 150, een dvd brander (8X) besturingensysteem is een XP. En ik wil een video band van 42 mn over zitten vaar DVD.

En heb volgens pinnacle programma gewerkt dus opnemen, project maken, dan op dvd branden maar dat duurt een (1) dag p/m 24 uuren voor die 42 minuten??.

Mijn vraag is dat normaal? Of kan beter andere programma gebruiken dan pinnacle. Als de laatste is welke?

 

Reactie graag ook naar mijn E-mail.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een Hauppage PVR-250, die doet realtime encoding. Dus dan heb je na 24 minuten je brandbare file. VHS kwaliteit komt overeen met VCD kwaliteit, converteren naar SVCD of zelfs DVD formaat brengt geen extra kwaliteit, wel veel grotere bestanden. Het enige probleem waar ik lang mee worstelde is, om VCD bestanden op een DVD te branden, dit brengt dus weer die conversie met zich mee, wat uren duurt. Dus misschien is hardwarematig omzetten naar DVD formaat de beste optie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@alta,

 

Ik heb hetzelfde spul als jij, maar met de studio 8 software kan ik maar 12.57 minuten opnemen in beste kwaliteit.....heb jij dat ook??

Verder gaat het omzet naar vcd vrij vlot (geen uren!).

 

Grtz, Steven

Link naar reactie
Delen op andere sites

atla ik gebruik ook pinnacle 8, omzetten naar dvd van ongeveer 1.5 uur duurd ongeveer 8 uur op pentium 4 2800', steven, even uploaden naar nieuwere 8 versie, hoe groot is je harde schijf??

 

John

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi ik heb studio 9 met de dc1000 werkt zeer snel maakt gelijk van avi mpeg op de kaart groeten digiwiew <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Dreambox 7080 HD 1TB

Tuner A bcm4506 dvb-s2

Tuner C si2166b    dvb-s2

Triax 90 cm 19e/ 23e/ 28e/ gr oost

Link naar reactie
Delen op andere sites

Atla, alles valt of staat met je capture kaart. Doet ie dat hardwarematig dan kan de file vrijwel direct door pinnacle omgezet worden. Als je niet teveel teksten of overgangen gebruikt moet dat niet al te lang duren.

 

Gebruik je een capturekaart die GEEN hardwarematige compressie gebruikt, dan komt alles neer op de kracht van je PC en duurt het hele process extreem veel langer dan nodig is.

 

Kijk dus of je wellicht even tijdelijk een kaartje kan lenen welke hardwarematige compressie ondersteund. Ik heb zelf bijvoorbeeld voor dat werk een Miro DC10+, werkt perfect !

 

Als je hem even kan gebruiken van iemand in de buurt, dan kun je op je gemakkie e.e.a. doen, zonder dat dat direct geld kost (Dc10+ kost meer dan 200 euri).

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi

Processor AMD.ATHLON.XP 2800+ Barton core 512Kb.

video capture: Matrox Marvel G450-eTV.

software: Tmpegencoder..om een gecapturde mpeg(180 Min) Res 14000Kbs om te zetten naar 4000Kbs heeft het 9 uur geduurd(Audio+video).

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...