Ga naar inhoud


Humax 8100 Ci settings


Gast ChicoMarx

Aanbevolen berichten

ik probeer met Formula For Neo v1.11 voor het eerst settings te bewerken in de 8100 maar kom niet verder dan "serial process time out!!", kan dus geen verbinding maken.... waar kan dit aan liggen? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> ( niet aan de seriële poort want die gebruik ik normaal voor een phoenix infinity....)

Link naar reactie
Delen op andere sites


neo.jpg

ik heb al 35 verschillende settings gebruikt (comport, modelnaam, baudrate en zo) maar kom niet verder dan dit schermpje. loopt dit bij iedereen van een leien dakje? want ik vind er ook nergens informatie over..... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

pet123, ik zou heel graag een settinglist van jouw erin zetten, want gisteren nog delete ik de Hotbird om dan weer terug in te lezen, heb ik ook alles up-to-date plus enkele interessante "coming soon" zenders, maar.... altijd slaat ie hele transponders over. dus als je raad weet hiermee, graag. of zijn er andere Hummie 8100 eigenaars die weten wat het kan zijn?...

Link naar reactie
Delen op andere sites

het werkt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />! Upload from STB en ON/OFF voor de time-out. Bedankt!

 

ik heb de problemen met deze editor, foute PMT pids en zo nog eens nagelezen, en blijkbaar is er nog geen oplossing gevonden. op deze Italiaanse site http://www.digital-sat.it/humaxsettings.shtml is wel iets te vinden voor de Hotbird 13°E + Astra 19,2 °E voor de 8100, ik vraag me af of de settings van de PVR 8000 ook geschikt zijn, want ik heb een systeem met rotor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

een settinglist voor de Humax 8100 met rotor is onvindbaar, het beste dat ik vind is Hotbird+Astra+Hispasat....

http://www.info-sat.it/humax/humax.asp

 

Het was dus mijn bedoeling de overige sats gewoon in te scannen maar stuit op enkele problemen:

 

Na het inlezen van de 3-feed settings moet ik het antennesysteem veranderen naar motor, waarop de Humax alle kanalen weer delete.

 

vooraf in Formula de antenne config. aanpassen naar disecq1.2 werkt niet, blijft staan op Disecq A, B, C.

 

de kanalenlijst van deze 3feed settings kopieren naar de kanalenlijst van een file waar de antenne settings op disecs1.2 staan lukt ook niet: de Humax laat weten "no channels found". en wel omdat Formula de laatste 2 kolommen Transponder en Provider niet meekopieert, wat ik ook probeer.

 

ik dacht even aan 5100 settings waar de 8100 de opvolger van is, maar dat is ook weer een ander bestandsformaat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />....

 

Ik heb dus momenteel nog 4000 kanalen vrij. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is manier om het settings probleem te verhelpen. Humax massaal emails sturen met verzoek om de editor eens te gaan verbeteren of de info vrij te geven zodat handige jongens zelf een editor kunnen gaan schrijven.

 

Kijk maar eens naar de vele editors die beschikbaar zijn voor de Oak modellen.

 

Het lijkt erop dat support bij Humax de laagste prioriteit heeft

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...