Ga naar inhoud


Dragon of Xcam voor Humax 8000 ?


Gast Arde

Aanbevolen berichten

Tegen de stroom in zwemmend ben ik sinds enkele dagen de trotse bezitter van een Humax 8000. Het kan aan mij liggen, maar ik vind het een erg mooi apparaat. Fijne duidelijke menu's en ULTRA snel zappend. Jammer dat er niet meer aandacht aan wordt gegeven. De USB poort vind ik super. Ik hang hem zo aan mijn Apple Powerbook en er verschijnen netjes 3 mapjes op mijn bureaublad voor TV, radio en Mp3.

 

Dit begint erg op reclame te lijken dus daar ga ik nu mee stoppen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

maar nu even iets anders. Zijn er CAM's die in de Humax 8000 niet of niet goed werken? Ik heb er nu een 'schone' Xcam in zitten maar wil beginnen aan een Dragon Cam. Loopt deze soepel met de 8000?

 

Ik ben gisteren aan het zoeken geweest of het mogelijk is om na een timer-opname het apparaat zichzelf uit te laten schakelen. Dit lijkt me toch echt niet zo moeilijk te maken maar volgens mij blijft het apparaat daarna gewoon aanstaan. Ik heb al ge-RTFM'ed maar daar wordt ik niet veel wijzer van.

 

Bedankt voor de info alvast <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...