Ga naar inhoud


problemen met internet


strongetje

Aanbevolen berichten

hallo,

 

heb het volgende probleem.

als ik IE explorer start, dan start deze op met de startpagina, vervolgens kan ik naar een andere pagina gaan en hier kom ik ook nog op.

maar wil ik dan weer naar een andere url dan krijg ik een scherm van chello "Uw chello service installeren".

ik moet dan mijn gebruikersnaam e.d. in vullen en mijn computer uitschakelen en en stekker van modem eruit trekken.

na 30 sec stekker modem er weer in en wachten tot modem online is en hierna computer opstarten.

hierna weer hetzelfde probleem.

 

als ik dit probleem heb en ik ga naar mijn netwerklocatie's en ik laat vervolgens mijn netwerk brug herstellen heb ik ook hetzelfde probleem.

 

dus iedere tweede url krijg ik dan dat scherm van chello weer.

 

heb dit probleem op alle drie computers die via een router zijn aangesloten.

 

wie weet wat het probleem is???.

want het is wel iritant om telkens mijn netwerkbrug te herstellen en dan IE weer opnieuw te moeten starten.

 

P.S. werk met windows XP Home en sitcom router.

 

BVD

Strongetje

Dreambox 600PVR * OpenPLI *
wavefrontier T55 * astra 1/2/3/hotbird *
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...