Ga naar inhoud


Heeft jouw FTA receiver disecq 1.1?


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ik ben op zoek naar een FTA receiver die diseqc 1.1 sur220wsg.jpg ondersteunt. Kent iemand zulke receivers of beter nog, ervaring hiermee?

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Waarom wil je dat eigenlijk? Normaal wordt diseqc 1.1 gebruikt om meer dan 4 LNB's te ondersteunen, en als je zo'n opstelling hebt staan zou ik toch eerder gaan voor een receiver die ook wat kan decoderen.

 

In het algemeen hebben alleen duurdere receivers dit (Dreambox, Topfield 5000, Force). Maar ik dacht ook de Xtreme als is dat geen FTA.

 

Is een 12V switch geen optie?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom ik dat wil? Ik heb namelijk al een receiver in de woonkamer die dit aankan (Flips DSR 2000). Nu had ik voorheen altijd zo'n FTA receivertje op de slaapkamer. Nu kan ik deze niet meer gebruiken, omdat ik mijn bisatschotel ga uitbreiden en met de oude schotels erbij op 8 lnb's kom.

 

Daarom zocht/zoek ik een relatief goedkope (FTA) ontvanger die diseqc 1.1 ondersteunt. Ik kwam op het net niet verder dan Galaxis, maar heb geen idee of deze Duitse bak ook in Nederland wordt verkocht en zo ja, in welk prijssegment..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat ik op een vraag zoveel wedervragen zou krijgen.... wie had dat verwacht! Maar leuk hoor, kan alleen maar ten goede komen van de kennis.

 

Weet je zeker dat die Philips diseqc 1.1 ondersteunt, d.w.z. heb je dat al draaiend gehad, of een optie daarvan gezien in het menu? Nee, niet in het menu, maar in de handleiding en op de doos. Verder werkt deze receiver nog, nu ik al een 2-weg satelliet splitter in de meterkast heb aangebracht.

 

Ga je twin LNB's gebruiken of lus je de LNB door? Nee, ik heb reeds single lnb's, want ik gebruik de receivers toch niet tegelijk.

 

En welke Galaxis heeft 1.1 dan? Vrijwel alle types, te beginnen met de meest "simpele", de POP S pop_t_front_gross.jpg . Zie maar hun Website .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Digidre,

 

kijk eens ff verder, Galaxis levert ook de EasySat World, goedkoop te krijgen, 2 x CI, Embedded Betachip voor Premiere, via seriele kabel is er GEPPO op te zetten, een PERFECTE en STABIELE emu-versie, die snel zapt!

Voor de Philips-kenners onder ons: deze doos is net zo stabiel als een gepatchte Phillie, maar snapt wel sneller!

 

Voor meer info....PM

 

Greetz,

Pekka

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...