Ga naar inhoud


Dream-multimedia 1.08


Rog

Aanbevolen berichten

Feedhunter komt bedrogen uit met nieuwe dreambox Soft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

 

Ik wil graag weten wat ik hier onder gevonden heb waar is wie heeft nieuwe images getest die gebasseerd zijn op de nieuwe firmware van dream-multimedia rel 1.08 volgens wat hieronder staat zou je minder feeds kunnen vinden bij scans op de sateliet wie zou dit kunnen bevestigen en je zou geen enkel beeld meer kunnen zien van een feed in 4:2:2 terwijl men beloofd had dat men het volledig zou ondersteunen.Ik hoop dat degene die images maken hier een stokje voor kunnen steken zodat we gewoon alles feeds kunnen blijven bekijken zoals dat tot nu het geval was.En dat we volledig over 4:2:2

kunnen gaan beschikken want nu schijne we dus geen beeld meer te hebben daarop terwijl we bij de vorig 107.4 een halfbeeld nog hadden.

 

Feedhunter komt bedrogen uit met nieuwe dreambox Soft(Bron:**$*@*%*&^*#**)

 

Feedhunters komen bedrogen uit met de nieuwe 1.08 software release van Dream Multimedia. Ten opzichte van de, voor deze groep satelliethobbyisten, zeer hoopvolle versie 1.07.4 is er dit keer minder reden tot lachen.

 

Dream Multimedia heeft met deze softwareversie op veilig gespeeld en heeft onder andere de manier van scannen van een satelliet veranderd. Dit heeft tot directe gevolg dat er minder feeds worden gevonden door de Dreambox ten opzichte van de eerder uitgebrachte 1.07.4 versie. Daarnaast werden in de versie 1.07.4 de feeds in 4:2:2 formaat uitgezonden voor meer dan de helft op het beeld getoverd met de 1.08 versue, als hij een 4:2:2 feed al kan vinden, blijft het beeld geheel zwart en is alleen het geluid goed hoorbaar. Dream heeft met de laatste firmware wel het zappen van de box nog sneller weten te maken.

 

Dit bovenstaande staat haaks op een toezegging van een van de leidinggevenden van Dream Multimedia welke **$*@*%*&^*#** schriftelijk via mail gekregen heeft op de vraag of het mogelijk was om 4:2:2 softwarematig te ondersteunen in een toekomstige softwareversie. Hierop werd, na samenspraak met de softwaremakers, volmondig ja op geantwoord. Te hopen is dat men in een eventuele toekomstige software versie voor de 7000-s dit niet zal vergeten. Te verwachten is eigenlijk dat voorlopig geen nieuwere softwareversies voor de 7000-s zullen verschijnen en dat het softwareteam van Dream Multimedia zich helemaal gaat storten op de software voor de 7020 en de 708x serie. De Dreambox 7020 zal uiterlijk begin augustus leverbaar moeten zijn terwijl de uitvoeringen met dvd rewriter (708x serie) nog voor het einde van het jaar in de schappen zouden moeten staan.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Rog

 

 

rloeffen77@hotmail.com

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...