Jump to content


Nadert ook het einde van D+ en Stream in Irdeto?


Guest

Recommended Posts

Er gaan geruchten dat nog voor de herfst van dit jaar D+ en Stream, de beide Italiaanse aanbieders van digitale abonneetv, stoppen met verspreiding van het signaal in het Irdeto encryptie systeem. Reden zou een wetswijziging zijn die op 1 juli 2000 in Italie ingaat. Deze zou het mogelijk maken om voor beide partijen om zonder enige problemen over te stappen naar een ander coderingssysteem. Feit is wel dat D+ als langer simulcrypt in Irdeto en Seca en dat Stream dat op dit moment uit aan het testen is met het Mediaguard systeem.<P>Satwatcher

Link to comment
Share on other sites


Foutje: Er is juist een wet in de maak die voorschrijft dat de zenders op "elkaars" decoder moeten kunnen worden ontvangen.<BR>Stream test in NDS Videoguard.<P>Dus als er iets verandert, dan zal zowel D+ als Stream in Media en Videoguard gaan simulcrypten.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.