Ga naar inhoud


DVB T UK


Gast

Aanbevolen berichten

met een digitenne ontvanger is het ook mogelijk om de belgische zenders te ontvangen, maar wat is nu het verschil tussen een ontvanger voor de UK en digitenne??

Link naar reactie
Delen op andere sites


Veel ontvangers in het VK zullen nog met een embedded Mediaguard CAM zijn uitgevoerd, dit was de oude codering van het DVB-T pakket daar, en wordt door het kleine premiumpakket dat er naast Freeview uitzend ook nog gebruikt. Veel receivers die daar nu verkocht worden zullen alleen nog FTA zijn, wat genoeg is. Het belangrijkste verschil is dus het ontbreken van een Conax CAM (als er al een CAM inzit is het Mediaguard).

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou is niet helemaal zo, men zend in een afwijkende formaat uit, uk is de zogenoemde 2k modus, belgie, duitsland, nederland de 4k en 6k modus(standaard)

Koop je een ontvanger in uk, zal hij hier misschien niet kunnen functioneren, andersom kan dat ook, al kunnen de meeste ontavngers die hier verkocht worden het wel aan.

Helaas krijg je geen beeld in nederland/belgie, dit omdat de zenders het land in stralen die aan de kust van england staan en niet richting noordzee/belgie/nederland.

Alleen bij het nauw van calais, daar is wel al ontvangst geweest, is ook de plek waar vroeger de ontvangst antennes stonden van de bbc 1 en twee t.b.v. kabel tv nederland/belgie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...