Ga naar inhoud


Gaat dit ook voor Satelliet op???


Gast

Aanbevolen berichten

Uit de Webwereld nieuwsbrief:<p>"Hackers die in 'georganiseerd crimineel verband' toeslaan, verdwijnen als het aan de Europese Commissie ligt zelfs voor vier jaar achter de tralies, zo schrijft journalist Jelle van Buuren op Security.nl. <p>Van Buuren baseert zich op een uitgelekte versie van het ontwerpkaderbesluit, die op de site Cryptome.org is geplaatst. Met het kaderbesluit dat de Commissie eind november zal presenteren op een bijeenkomst van het Europese Forum Cybercriminaliteit, wil de Commissie de straffen voor hacken in Europa harmoniseren. <p>De definitie die de Commissie voor 'hacken' hanteert, is vrij ruim. Zo valt bijvoorbeeld ook het verspreiden van virussen onder de definitie. Het ontwerpkaderbesluit noemt het Anna Kournikova virus als voorbeeld. De maker van dit virus, de uit Sneek afkomstige Jan de W., kreeg in september een taakstraf van 150 uur opgelegd. Onder de nieuwe Europese wetgeving zou hij voor minstens één jaar de gevangenis ingaan. <p>Ook het met kwade opzet aannemen van de identiteit van een ander ('spoofing'), het onderscheppen van communicatie, het ontwrichten van informatiesystemen en het zonder toestemming toegang verkrijgen tot informatiesystemen zijn volgens de Commissie vormen van hacken. <p>Volgens de Europese Commissie wordt er steeds vaker in georganiseerd crimineel verband gehackt. Voorbeelden zijn volgens de Commissie de Braziliaanse Silver Lords en de Pakistaanse Gforce, groepen die slachtoffers van hacks proberen af te persen. Ook vreest de Commissie een hackaanval van terroristen. <p>Onder het voorstel zullen lidstaten wel de mogelijkheid houden om voor kleine hackpogingen lagere straffen op te leggen. "<p> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja. Iedereen met een kaartje en een programmer verdwijnt achter de tralies.

Decoders worden onteigend, schotels worden verwijderd en cadeau gedaan aan de bevolking van Iran waar na een politierazzia alle schotels in beslag genomen zijn.<p>Canal+ gaat failliet omdat men per ongeluk ook de schotels van betalende abbonnee's verwijderd heeft.

Deze abonnee's doen weer aangifte bij politie wegens diefstal. Er volgt een gigantische claim van de gedupeerde kijkers wat Canal+ de kop kost.

Na gedegen politieonderzoek blijkt dat een bekend persoon van C+ (F.) voor alles verantwoordelijk gehouden wordt.

Een megaproces volgt en ook hij verdwijnt achter de tralies.

Het blijkt dat hij geplaatst wordt bij de reeds sinds maanden opgesloten en zonder vrouwen zittende illegale kijkende sat-boys.

Uiteindelijk komt men tot de conclusie dat iedereen in hetzelfde schuitje zit en ze besluiten alsnog vrienden te worden.

Samen start men de voorbereiding voor een Sat4all gebruikersdag in 2008.<p>Elk nadeel heeft dus een voordeel. (de 180 graden versie van J.C.)<p>Prettige kerstdagen<p>Pong<p>[ 20-11-2001: Bericht gewijzigd door: Pong38 ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee hoor voor sateliet geldt dit niet mits het niet de veiligheid van landen in gevaar brengt,Dit strookt n.ml weer met het verdrag van rome en is dus niet op toepassing van sateliet ontvangst en het zichtbaar maken van beelden.De decoder is u eigendom en dat de garage kaart met toevallig dezelfde keys als die van providers u beelden laat zien dat is toeval,maar al steekt u een worst in u eigendom en kunt u alle kanalen zien,bent u niet strafbaar en zal dat nooit worden,Site`s en boards zouden dus eigenlijk moeten gaan heten garagedeuren en hoe ze te openen.:-)))

Link naar reactie
Delen op andere sites

En voor teebee:ach freek is ook maar een mens,ik kan de man niet persoonlijk dus ik kan geen hekel aan hem hebben,de man doet ook maar zijn werk en misschien is het als je hem kent misschien een reuze aardige peer, privè,Zie het als een sport,hij probeert site`s te verwijderen en keys tegen te gaan(zijn werk),andere proberen juist die sites in stand te houden voor de hobby,en het is gewoon wel logisch dat een provider zwartkijken probeert tegen te gaan,zij gaan ook voor de centjes,ik ben het wel met veel mensen èèns dat er wat te verbeteren valt aan onze aller nederlandse provider wat pakket en herhalingen betreft,maar ik ben wel lid van deze club en toch gebruik ik hun kaart niet,ik gebruik die van mijn garage,gaan veel meer deuren mee open,met een humax,maar het probleem is als zij geen abbo`s meer hebben dan hebben ze ook geen bestaansrecht meer(vinden sommige niet erg),maar soms hebben ze ook wel leuke dingen zoals voetbal,en dat interreseert mij dus om dat toch te ondersteunen

hou ik lekker mijn abbo,kost mij net zoveel geld voor een maand als iedere keer in de maand naar het voetbal stadion,en nu zoals bij ajax,thuis toch lekker een biertje op de bank en geen geweld.

TIP voor freek: nog meer live voetbal en al deze boarders heb je ook als klant.Doe zoals premiere met meerdere kanalen en op ieder kanaal belangrijke wedstrijden,werkt beter als herhalingen van films die je al op taquilla of palco hebt gezien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal mee eens.

Gewoon heel eerlijk een abbootje bij Freek, en met de rest van de wereld lekker hobby'en omdat die geen Freek hebben in Nederland.<p>Sparrow

<img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee wij hebben FREEK en de duitsers hebben leo kirch,nu nog erachter komen wie de italos hebben,en de spanos,maar die hebben er vast ook èèn,en over het skypakket praten we maar niet,alhoewel ik heb wel beeld!!! en dat zonder id en boxnr,hè lijkt op nagravision!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik bedoel is dat er hier wel een C+ winkeltje op de hoek zit, maar geen Taquilla winkeltje. Dus je moet wat he.... En DAT is hobby. :-)<p>Het zal de Italianen toch worst zijn of er een paar hollanders naar hun films kijken en andersom net zo. Het zal Freek toch niet uitmaken of er Italianen naar RTL-5 kijken....<p>Maar voor de standaard programma's in eigen land moet je wel betalen vind ik, hetzij aan C+ of aan je kabelaar. Ik heb ruzie met UPC (vandaar satelliet), dus wordt het C+<p>Sparrow.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...