Ga naar inhoud


Duitse regionale zenders en dubbele zenders.


wilhelm

Aanbevolen berichten

Voor de update van een nieuwe settingslijst verwijder ik meestal in het duitstalige pakket die zenders, die bij mij hetzelfde programma geven, en waarvan b.v. ook een 'Schweiz' en 'Austria' zender aanwezig is. Ook zie ik vaak regionale Duitse en Oostenrijkse zenders met allemaal hetzelfde beeld. Een goed voorbeeld hiervan zijn b.v. de ORF regionale zenders.

 

Waarom worden deze niet permanent ( b.v.door PET123 ) uit de nieuwe settingslijsten verwijderd of is het zo dat ik op een of ander manier de regionale programma's zichtbaar kan maken of dat deze alleen op bepaalde tijden hun eigen programma's uitzenden? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Alvast bedankt voor jullie reacties!

 

Wilhelm <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

DM7020S/160gbHDD + DM800/250gbHDD + Visiosat G3D (13,0/19,2/23,5/28,2 ) in cascade met de Triax TD110 + STAB HH120. Schwaiger SF 9000 Satfinder Plus.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bij (Bijvoorbeeld) de verschillende WDR-zenders, wordt tussen 17:00 en 19:00 het programma "lokalzeit" uitgezonden wat dan enkel voor DIE regio is (Bijv. WDR-Düsseldorf zendt dan lokalzeit Düsseldorf, terijl WDR-Wuppertal de Wuppertaalse versie uitzendt)

Ook het "Nachtprogram" [Na 2 uur] wil nog wel eens per regionale WDR verschillen (WDR Düsseldorf zendt dan bijvoorbeeld achter mekaar de "lokalzeit" van de verschillende regio's uit, terwijl op WDR Rhein-Ruhr herhalingen van het muziekprogramma "ohne Filter" uit de 80er/90er jaren worden uitgezonden)

 

Ook heb ik al meegemaakt dat [heel soms...is me tot nu toe pas 1 keer opgevallen] op WDR düsseldorf om 20:15 een compleet andere Film wordt vertoond dan op de rest van de WDR-zenders.

 

Bij ORF geldt ongeveer hetzelfde...echter gaat het daar idd. alleen om het "regionale Infoblok" en zit er verders geen verschil in.

 

 

Sat1 Austria kan af en toe ook heel handig zijn, want ten 1e heb je dan oostenrijkse reclames...lach je je half dood bij en ten 2e begint de "Film van 20:15" van Sat1 daar vaak pas om 20:30, waardoor als je net te laat bent met het begin van de film op de duitse Sat1 te kijken, je hem daar WEL nog in z'n geheel kunt kijken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> Ze hebben dus een nut... maar ik kan ook goed begrijpen dat het op een gegeven moment on-overzichtelijk wordt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...