Ga naar inhoud


Verslag derde Nationale Ontmoetingsdag BSH


Gast

Aanbevolen berichten

BEDANKT aan al die fijne mensen welke we vanaf 08u30 mochten ontmoeten te Harelbeke, dit zondag laatsleden.

Dit leek meer op een Internationale Ontmoetingsdag door o.a. de aanwezigheid van de Heren Bill Wijdeveld, Frits Schreuder, Rozemieke, Wolfgang Litzinger(welke slechte in de namiddag aankwam) De aanwezigheid in de voormiddag van zeker 250 leden en uitgenodigde politici maakte van het geheel een feest.

De toespraken van de Heer Olivier Arents(verantwoordelijke van RTBF SAT), de Heer Bill Wijdeveld( namens ASTRA) en last but not least de Heer Volksvertegenwoordiger Pierre Lano lagen in de zelfde lijn: we hopen dat met zijn allen het mogelijk moet zijn om een menging van programma's van VRT en CANVAS ook op SATELLIET te brengen. De Voorzitter van BSH vroeg aan de aanwezige politici zich daarvoor voor honderd procent in te zetten. De toespraken werden alleen door aplaus onderbroken. Wat kan voor onze Waalse broeders moet ook kunnen voor de Vlamingen. Talrijk waren de leden die hun toestellen van de nodige nieuwe settings lieten voorzien, dertig nieuwe leden werden ingeschreven, met be-en verwondering konden deleden genieten van elf standhouders, uit Nederland en Belgie. Allen waren het erover eens dat het een lovenswaardig initiatief was en een puike organisatie.

Dat er genoten is, bleek aan de talrijke vrienden, die tussen pot en pint hun satellietvreugde binnen keperden.

In de vroege namidda

Link naar reactie
Delen op andere sites


Vervolg van een onderbroken verslag: in de vroege namiddag schoven niet leden in dichte drommen binnen. Velen namen voor het eerst kennis met de wondere wereld van satellietbeelden. Ook konden ze een uplink-schotel en zender bewonderen. Daarbij kennis nemen met de techniek welke wordt aangewend in appartementswoningen, om met een centrale schotel de appartementen van beelden te voorzien.

Namen als STRONG, KATHREIN, HUMAX,ECHOSTAR NOKIA 9902 S, TOPFIELD hoeven geen krans. Met dit alles konden de bezoekers kennis nemen.

Kortom veel valt er nog te zeggen maar ik hoor graag eens de mening van de leden van Sat4All.

Intussen veel groeten

Aimé

Link naar reactie
Delen op andere sites

Betreft 3e nationale ontmoetingsdag BSH. Ook ik kwam er een kijkje nemen, spijtig dat ik niet de ganse dag kon blijven. Mijn commentaar is zeer kort. Prachtig initiatief+ goed georganiseerd en een zeer warm onthaal. Proficiat !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik was er ook en vond het een goed initiatief van BSH . Ik kan meetings zoals deze enkel maar toejuichen.Volgend jaar nog groter en nog beter?

Ik zal er zeker zijn.Bij deze mijn reservatie voor 2002. <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" /> <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...