Ga naar inhoud


emu in x-cam module


tighar

Aanbevolen berichten

Hallo satvrienden,

Ik heb nu in mijn x-cam versie 1.078 emu = off in het menu staan.

Mijn vraag is, moet de emu op on of op of staan.

Mijn tweede vraag is wat is de functie van emu.

Het zijn misschien domme vragen maar als nieuweling op dit forum stel ik hem toch maar , anders help ik mijn module misschien om zeep, als ik die instelling verander.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik zou eerst eens flink gaan lezen en daarna pas vragen stellen. Je kan het uitproberen door OFF in ON te veranderen en dan middels een zap-oefening te kijken of er wat verandert...

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

 

In de Xcam software zitten tegenwoordig de keys opgenomen, dus als je emu=on hanteert worden de keys daaruit, bv. de 1.078-versie, gebruikt. Voor de emu=off optie wordt er naar de softcamkey in block 14 gekeken, zodat je dan deze mogelijkheid kunt gebruiken.

 

T3wallson

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is mij ook al opgevallen dat er soms zeer vriendelijk wordt gereageerd op vragen van nieuwe gebruikers, dacht dat je als moderator een beetje een voorbeeld functie hebt maar helaas handelen ze iets anders!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou nee hoor, dit klopt echt niet, dus dat katten over zoeken is ook niet gerechtvaardigd. De uitleg die hier gegeven wordt geldt bijvoorbeeld wel voor de Freecam. In de Xcam doet op kiosk mijn titaniumkaart het zowel met emu on als met emu off. Het is dus of de interne keys of de softcamkeys.

 

Sterkte,

 

T3wallson

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat MIJN antwoord zo kort was heeft niets te maken met het kort zijn ; deze materie is gewoon een beetje taboe. Heeft alles te maken met het 'zwartkijken' waar we het hier over hebben en daar kunnen wij als moderators nu eenmaal niet over uitweiden of je een kant en klaar cursus geven.

 

Als iemand vraagt of er een origineel kaartje in kan, dan wil ik daar best uitgebreid op ingaan. Vraagt iemand iets m.b.t. keys etc. dan zijn we daar beslist terughoudend in, lees de boardregels nog maar eens na en kijk even naar punt 4 in die regels..... :

 

Citaat:
4. Wij zijn géén vrijschakelboard!

Het doel van dit board is een verzamelpunt te zijn voor satelliet en elektronica hobbyisten die middels dit board over hun hobby kunnen discussiëren. Ons doel is niet mensen middelen of informatie te verschaffen waarmee men gratis naar betaal TV programma's van welke betaal TV aanbieder dan ook kan kijken. Ieder lid draagt hierbij zelf de verantwoordelijkheid dergelijke informatie niet middels dit board te verstrekken. Het plaatsen van decoderingsleutels (keys), bestanden waarin zich keys bevinden of het vragen naar keys of deze bestanden is op ons board is dan ook ten strengste verboden! Een gezonde discussie over alle aspecten van satelliet ontvangst is echter zonder meer mogelijk. Wil je om de strekking van jouw bericht te verduidelijken toch een key plaatsen, vervang dan minstens 1 byte van iedere key door XX

 

Ligt dus niet aan onze bui, maar aan de vragen die we hier om onze oren geslingerd krijgen....;-)

 

Ik had er ook al een <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> bij gezet om aan te geven dat hij maar even zelf moest proberen wat de functie van ON en OFF was...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...