Jump to content


het gezeik moet over wezen !!!


Guest

Recommended Posts

heftige titel heh ?<p>Ik wil via deze post eens de mening vragen aan mede hobyisten/profiteurs over dat gezeik op elkaar en op andermans spullen.<p>Ik las net een post over een echostar 7000 die te koop was en als ik de reakties als leek had gelezen had ik nooit iets met echostar te maken willen hebben.

oftewel, de verkoper zijn koopwaar die voor een schappelijke prijs weg ging werd flink afgezeken.<p>Het lijkt op dit board wel of je iets of iemand voor lul moet zetten om een reaktie te krijgen.<p>kunnen we elkaar en elkaars spullen ,die over het algemeen best prijzig zijn of het nou echostar,humax,nokia,topfield of sakieyoekie is niet gewoon in hun waarde laten.<p>ik ben geen regelmatige schrijver, maar lees elke dag de nieuwe topics en vind dit echt jammer.<p>ben ik nu de zeikerd of zijn er meer mensen die er net zo over denken.<p>o jah, de beste wensen nog en moderators bedankt voor dit voor mij zeer informatiefe board.<p>groeten Echofan

Link to comment
Share on other sites


Hallo <p>Je bent niet de enigste die er zo over denkt.

Waarschijnlijk heeft de admin dit al gelezen en zal die overleg hebben met de Crew.<p>Posting word gesloten hoort niet in nieuws thuis.<p>Mazlzl

Avalon

Link to comment
Share on other sites

Ik wil hier zelf ook nog even openlijk op reageren.

Ik vind persoonlijk dat je gelijk hebt.

Ik vond de tweede reactie op de advertentie ook totaal overbodig en ongepast. Daarop volgen dan weer andere berichten die misschien wel (gedeeltelijk) op de waarheid berusten maar in dat forum gewoon niets te zoeken hebben.

Ik spreek regelmatig mensen via PM aan op hun gedrag maar helaas blijken meestal diezelfde mensen later onder dezelfde of een andere naam weer in hetzelfde gedrag terug te vallen.

Wij sluiten of wissen al veel van dit soort berichten. Vooral als ze geen enkele toegevoegde waarde hebben en alleen maar boze discussies uitlokken.

Het is in ieder geval helemaal niet de bedoeling dat wij dit soort berichten aanmoedigen, integendeel.

Ik hoop dat dit je weer een beetje gerust stelt.<p>Groetuh,<p>Toxic[Q]<p>[ 09-01-2002: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</p>

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.