Ga naar inhoud


Lessenreeks voor BSH-leden.


Gast

Aanbevolen berichten

Onder het thema"Uitrichten van een vaste schotel" wordt voor beginnelingen een sessie georganiseerd. Vereiste: lid zijn of het worden.

Op zaterdag 4 Mei 2002 van 9u tot 16u wordt door een bekwame lesgever aan de hand van een cursus(gratis ter beschikking gesteld door BSH), eerst de theorie gegeven en erna de praktijk.

Onderbrekingen in voor-en namiddag voor gratis koffiepauze en voor het nuttigen van een middagmaal(10 Euro)

Daar het aantal deelnemers beperkt wordt tot 20,is een vlugge aanmelding vereist.

Eenzelfde gebeuren gaat door op zaterdag 11 Mei eveneens dezelfde uren en regelingen, maar het thema wordt"Uitrichten van een draaibare opstelling" Hier worden slechts 15 deelnemers toegelaten.

Dit aales gaat door in de zaal"de Cercle" Marktstraat, 85 te Harelbeke.

Groetjes

Aimé

e-mail: hannibal@pandora.be

Tel: 056329039

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo hannibal,

Eerst en vooral bedankt voor de info,ik heb er zeker intresse voor om de lessen te volgen voor draaibaare schotels.Alleen vraag ik mij af wat BSH LEDEN zijn?En hoe ik mij lid kan maken en waar.Zoals u kunt zien ben ik van dicht in de buurd en maak ik gebruik van een draaibaare opstelling(dat laatste kan je natuurlijk niet zien).Ik ben nog niet lang in de running dus alle info en documentatie is van harte welkom.

GROETJES.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Knap initiatief. Veel suc6.

Kan voor velen leerzaam zijn.

<img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pffffff, wij nederlanders kunnen toch wel een vaste schotel uitrichten? laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0 <p>Nee hoor geintje, zeer leuk initiatief. Eens moet toch de eerste keer zijn geweest om een schotel uit te richten al dan niet met hulp. Zeker om een draaibare schotel goed uit te richten komt heel wat ervaring bij kijken. Ja, een stab kan iedereen... Maar profie draaibaar installatie met bv een primefocus schotel met c-band word toch al veel moeilijker. Dit doe je niet effe in een uurtje.<p>Die 15 plaatsen zouden echt wel gauw bezet zijn.<p>Suc6 in iedergeval <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" />

--> Windows logica: Afsluiten onder Start
Link naar reactie
Delen op andere sites

@sattaz

Wat dacht je dan van "HET GROTE DICTEE DER (ja, let wel op) NEDERLANDSE TAAL." tongue.gif" border="0tongue.gif" border="0 <p>Ook heel belangrijk aanhaalingsteken sluiten acher de punt, toch belgen?<p>Oooops begin geloof ik een beetje offtopic te raken. <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <p>'k Ga nu eerst maar even <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" /> <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" /> <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" /> <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" />

--> Windows logica: Afsluiten onder Start
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan het even niet nalaten (als "nederlandse brabander") even te reageren! Ik vind dat de Belgen meer Nederlands spreken dan de Nederlanders.<p>Huhhh? Ja, voor ons (zelfs voor branbantse boertjes/halve belgen) klinken diverse belgische woorden wel heel erg raar maar als je er over nadenkt is het meer nederlands dan de woorden die wij gebruiken, want die komen vaak uit een andere taal (frans/engels en soms deutsch)<p>Groeten, John<p>Oh ja ik kon even geen voorbeelden bedenken maar let er maar eens op als je een Belg hoort praten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb via via een stukje van deze cursussen kunnen inkijken. Ziet er echt knap uit. Ook voor die er al wat van af weten. <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Nogmaals knap initiatief !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...