Jump to content


== Voor de nog niet geregistreerden ===


Ron

Recommended Posts

Registreren op sat4all is aan een aantal regels en voorwaarden gebonden, die je onder het linkje "board regels" op je gemak kunt lezen.

Ga dus geen e-mail sturen waarin je je afvraagt waarom je met het adres zomaareennaam@hotmail.com of zomaareennaam@pornosite.nl niet kunt registreren.

Alles staat duidelijk in de board regels en als je niet de moeite neemt die eerst te lezen neem ik ook niet de moeite jouw e-mail te beantwoorden.

Registreer gewoon opnieuw (onder een andere naam) met een normaal e-mail adres en alles komt dik in orde.

Wij hebben de bijna 2900 gratis/anonieme email adressen en andere vreemde domains standaard geblokkerd en controleren iedere aanmelding handmatig omdat wij de scheldpartijen en andere ongein die je vaak op andere boards ziet daarmee voor 90% kunnen voorkomen. Je wordt er dus als bezoeker alleen maar beter van en het e-mail adres dat je opgegeven hebt staat buiten de www directory op een zeer veilige server opgeslagen en wordt niet misbruikt voor spam en andere ongein.<p>Groetuh,<p>Toxic[Q]<p>[ 26-01-2002: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</p>

Link to comment
Share on other sites


Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.