Ga naar inhoud


Helemaal de weg kwijt


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb al heel lang geleden een keer van een bekende van me een goldcard gekregen voor mijn receiver. zodat ik illigaal canal+ kon gaan bekijken. op mijn philips dst 5816/ 33e. ik kreeg toen ook een appartaaje om de mijn kaart elke keer weer op te waarderen al die spullen heb ik nog staan maar die wil ik weer gaan gebruiken. ik kon toen ongeveer een jaar geleden de codes niet meer vinden voor de seca. en nu wil ik het weer gaan proberen wie wil mij op weg helpen?!!!

 

p.s heb er weinig verstand van dus graag duidelijke informatie?

 

Vriendelijk Bedankt Alvast voor jullie moeite

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik denk dat je heel, heel, heel veel moet gaan lezen makker. C+ is al tijden niet meer te bekijken en je hebt die kaart inmiddels ook niet echt meer nodig. Ik zou zeggen... begin met lezen. Wat heb je eigenlijk al die tijd gedaan? Want het lijkt wel of je een jaar achterloopt... wat wil je precies weten? Kun je iets duidelijker zijn misschien? Wellicht kunnen we je dan weer een beetje op weg helpen?

 

Succes,

EmQu <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is puur vragen "Hoe kan ik gratis naar Canal+ kijken", oftewel een vraag duidelijk in strijd met regel 4.:

 

4. Wij zijn géén vrijschakelboard!

Het doel van dit board is een verzamelpunt te zijn voor satelliet en elektronica hobbyisten die middels dit board over hun hobby kunnen discussiëren. Ons doel is niet mensen middelen of informatie te verschaffen waarmee men gratis naar betaal TV programma's van welke betaal TV aanbieder dan ook kan kijken. Ieder lid draagt hierbij zelf de verantwoordelijkheid dergelijke informatie niet middels dit board te verstrekken. Het plaatsen van decoderingsleutels (keys), bestanden waarin zich keys bevinden of het vragen naar keys of deze bestanden is op ons board is dan ook ten strengste verboden! Een gezonde discussie over alle aspecten van satelliet ontvangst is echter zonder meer mogelijk. Wil je om de strekking van jouw bericht te verduidelijken toch een key plaatsen, vervang dan minstens 1 byte van iedere key door XX

 

 

Dit topic wordt om die reden dus ook gesloten. Je kunt je ontvanger heel interessant verbeteren door er nieuwe firmware op te zetten, hoe je dat doet kun je hier best vragen. Als je problemen hebt omtrent dit onderwerp zullen we je allemaal proberen te helpen, maar het is dus absoluut niet de bedoeling om hier te vragen hoe je illegaal naar betaal tv kunt kijken!

 

Volgende vraag met gelijke strekking geeft je een ban op sat4all !

 

Bovendien dien je in de onderwerp regel duidelijk een korte samenvatting van je posting te geven, oftewel in dit geval de vraag te stellen. Ook dit is beschreven in de huisregels:

 

6. Wees duidelijk met jouw vraagstelling en bevestig nadien het resultaat.

Onderwerpen plaatsen in de aard van "snel leren", "wat is er aan het gebeuren", "och", "kweetniet", "funcard", "ombouwen", "de eerste keer" of "is dit wat" slaan nergens op en zijn er de oorzaak van dat mensen niet meer de mogelijkheid hebben gericht te zoeken naar bepaalde berichten. Geef in het onderwerp dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat! B.v. "Voeding probleem Nokia 9500" is beter als enkel "Nokia" in het onderwerp te vermelden want dan zal iemand die geen kennis heeft over de voeding van een Nokia dit bericht niet meer (hoeven) lezen om er achter te komen waar het bericht over gaat. Daardoor blijft het board lekker snel en vooral overzichtelijk.

 

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...