Jump to content


Canal +


Guest

Recommended Posts

De afgelopen dagen hebben door Canal + geselecteerde dealers van het mangement van dit bedrijf te horen gekregen wat de toekomstplannen van dit concern zijn. De hoofdpunten hiervan zijn: <p>* Kaartomruilactie in Nederland zal via het eigen dealernet verlopen en niet via de post zoals nu gebruikelijk is.

* Seca 2 zal volgens de opgave van Canal + alleen via goedgekeurde MediaGuard ontvangers te zien zijn. Alle type Aston CI's zullen op zwart gaan bij de invoering van Seca 2

* Orginele Mediaguard ontvangers zullen in de toekomst geen dolby digitaal ondersteunen en zullen evenmin de mogelijkheid hebben om draaibare schotels aan te sturen.

* De nieuwe Seca 2 kaarten zullen maximaal 2 1/2 jaar meegaan. Daarna zullen ze weer vervangen worden door een nieuwe generatie kaarten.

* Canal + moet met tegenzin Irdeto nog enkele jaren ondersteunen. Het Irdetopakket zal hierdoor worden uitgebreidt met de Cinecinemas zenders en de X-Zone zender. Ook zal Cinecinema een andere naam krijgen namelijk THE STUDIO.

* Canal + zal in de toekomst zijn jacht op handelaren en hackers zeer opvoeren en zal hiervoor de hulp inroepen van derden als het mogelijk is.

Link to comment
Share on other sites


Ik heb dit net via een andere site gelezen<p>

Ik heb vandaag een gebeld met de guys en gevraagd hoe het nou zit met de Kaartwissel, veranderingen van systemen, met c*n*l pl*s ontvangers en niet c*n*l pl*s onvangers. (Dus ook Humax en andere CI ontvangers)

Wat er voor geruchten gaan en in de Hopperguide staat is volgens de boys complete lariekoek. Er word geen ander systeem gebruikt en de CI onvangers en andere zonder c*n*l pl*s software blijven ook in 2002...3..4..5....... werken!!!

Er is alleen sprake van dat ze vaker van codering gaan wisselen. Dus op zoek naar AU filetjes!!! (En uiteraard niet open en bloot op het net zetten he, want dan is het snel afgelopen met de hobby!) <p>Dus er is nix om ons zorgen over te maken!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.