Ga naar inhoud


Advies van proffesionals ;-)


Dream1975

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb gisteren een Dreambox 7000S gekocht met 40 Gig HD. Nu ben ik dus nieuw op het dreambox gebied, dus maak graag van jullie expertise gebruik. Er zijn diverse firmwares, (ik heb nu THE_HYDRA) wat zijn de verschillen, welke raden jullie aan en waarom?

Tevens heb ik een officiële Canal Digitaal kaart met basispakket. Ik kom er niet achter hoe ik deze kan gebruiken in de smartcard lezers van de dreambox, of moet ik een CI halen?

Laatste vraagje: hiervoor had ik een gepatchte Philips 7073, deze decodeerde bijvoorbeeld multivision direct. De dreambox doet daar een seconde of 10 over (ook de Irderto NL zenders, welke ik nu noodgedwongen decodeer omdat mijn kaart het niet doet) is dit normaal bij de dreambox of doe ik wat verkeerd?

 

Alvast bedankt voor jullie antwoorden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Antwoord op je laatste vraag: nee, het is niet normaal dat je dreambox er 10 seconden over doet. Ik heb hier binnen een seconde beeld op de genoemde kanalen, getest met scam, radegast, newcamd, op de laatste Hydra (1.08 beta).

 

Misschien ligt het aan een instelling van de softcam die je gebruikt?

 

- Ruud

Link naar reactie
Delen op andere sites

6. Wees duidelijk met jouw vraagstelling en bevestig nadien het resultaat.

Onderwerpen plaatsen in de aard van "snel leren", "wat is er aan het gebeuren", "och", "kweetniet", "funcard", "ombouwen", "de eerste keer" of "is dit wat" slaan nergens op en zijn er de oorzaak van dat mensen niet meer de mogelijkheid hebben gericht te zoeken naar bepaalde berichten. Geef in het onderwerp dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat! B.v. "Voeding probleem Nokia 9500" is beter als enkel "Nokia" in het onderwerp te vermelden want dan zal iemand die geen kennis heeft over de voeding van een Nokia dit bericht niet meer (hoeven) lezen om er achter te komen waar het bericht over gaat. Daardoor blijft het board lekker snel en vooral overzichtelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...