Ga naar inhoud


panda internet security probleem


bogie

Aanbevolen berichten

ik heb sinds gisteren de panda internet security op mijn pc staan. het rare is dat ik nu geen verbinding meer heb met internet. zet ik de firewall uit dan doet ie het wel.

toch staat alles goed ingesteld. volgens de lijst met toegestane programma's zou ik gewoon verbinding moeten hebben. ik snap er niks meer van. heeft iemand ervaring met panda.

 

vr gr. BOGIE.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik ken de panda platinum...misschien kan je er wat mee?

 

Dubbeklik op het panda-ikoon , naast de klok.

Er zal zich een raampje openen,waarin je onderaan ziet staan: permanente firewall bescherming...hier klik je op configureer.

Dan zie je staan:programma's met toegang tot het netwerk...klik hier op configureer.

Dan zie je een lijst met alle programma's...kies hier voor je browser(i-explorer of firefox)...en klik rechts in een 'pull-down' raampje op...Toestaan.

 

suc6

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee hoor dat heb ik al geprobeerd. in de lijst staan alle programma's die toegang hebben tot het net,waaronder ook explorer enz. ik kom alleen het net op door de firewall uit te zetten. ook als ik het alleen op vragen zet dan vraagt het programma of ik toestemming geef, als ik op ja klik word ik weer geblokt. ik snap hier niks meer van.

 

vr gr.BOGIE.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ook dit heb ik geprobeerd. ook hun helpdesk gebeld en die zei dat ik servicepack 2 moest instaleren en daarna alle update's moest downloaden. maar daarmee werkte het nog niet. toen ik de helpdesk weer belde wisten ze me niet te vertellen hoe dit kon. toen ik vroeg waarom ik servicepack2 moest instaleren omdat de software al ouder is ,en het dus ook gewoon op xp moest doen, konden ze niet zeggen. ik heb het maar terug gebracht naar de winkel en mijn geld terug gekregen. voor mij nooit geen panda meer.

 

vr.gr. BOGIE.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...