Ga naar inhoud


TF5500: Flinke blokvorming bij opname andere tuner


crazymans

Aanbevolen berichten

Citaat:
Bij mij:

19 mei 2004

3.01

2.20

gepatcht

 

Had ik ook, maar inmiddels 2.22 idem dito. Heb nog geen andere combinatie gevonden die dit ook heeft. Alleen Yorin opnemen icm. RTL4 of RTL5 kijken!

 

Hebben jullie gezien (in de download) dat de zender die wordt opgenomen YORIN er gewoon doorheen komt? Hij staat op RTL4 en rechtsbovenin zie je het logo van YORIN?

```````,,,

``````(- o)`````` Niets is helemaal waar,

-oOO--(-)--OOo-- en misschien zelfs dat niet!

Echostar 5020 Samsung SPVR801 VU+ Duo/Enigma2/Openpli

Link naar reactie
Delen op andere sites


hehe dank, maar niet helemaal: Het probleem wat ik heb is dat ik niet kan uploaden naar de topfield. Kan er wel alles afhalen naar pc, maar ik kan er geen mp3 o.i.d. opzetten. Ook taps groter dan 30Kb kan ik er niet inzetten (tot zo'n 30kb lukt het wel).

 

Verder heb ik inderdaad weinig problemen. Zelfs met epg <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Gebruik nog steeds die fw van 19mei, de laatste 'officiele'.

Met dragon hw 3.00,pred2.20 en aston dual 1.07 (v2.02)+ C+kaartje

 

maar misschien heeft het te maken met de transponder waarop gekeken en opgenomen wordt. Het kan zijn (heb ik nog niet bekeken) dat als ik binnen die TP kijk dat er geen problemen voordoen. Het kan ook zijn dat de aston dan het werk overneemt. geen idee niet geprobeerd. Wel gemerkt dat als ik dus op verschillende coderingen zit ik wel problemen heb.

 

CU,

deduijk

Look b4 you leap, learn 2 walk b4 u run, Think b4 u say , ...and most importantly: RTFM. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

TF 5000PVR, Aston dual 1.07, ArchSat 60cm, Archsat lnb, Visiosat 90cm, Alps twin LNB, Stab hh100, Infinity USB phoenix, cas2 , dragoncam,tita, fun6.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hardwareversie Dragon is het enige verschil dus.. hmmm..

 

Vanavond had ik het probleem van de blokken overigens niet (ik keek naar RTL4 en nam op van Veronica; deze zitten op verschillende transponders). Ik heb de Aston naast de Dragon erin. Het enige dat ik veranderde was upgraden naar predator 2.22. Maar ja, bij crazymans hielp dat niet. Ik test nog even wat verder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou Crazymans, Predator 2.22 is inderdaad geen oplossing, hoor, hoewel ik wel het idee heb dat het een fractie beter loopt (iets minder extreme blokvorming en soms niet). Als ik van Ned 2 opneem en RTL 4 of 5 ga kijken, heb ik blokken. De andere Nederlandse zenders kan ik dan wel zonder problemen kijken.

 

Doet het zich bij jou overigens alléén voor als je van Tuner 1 opneemt en naar Tuner 2 kijkt of ook als je de tuners wisselt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...