Ga naar inhoud


EMU firmware in Atsat, heeft MR 1.081 nog zin?


JD

Aanbevolen berichten

Satters,

 

Ik heb onlangs de Digix EMU firmware van de Ant site gedownload en deze in mijn Atsat 9500 STR gestopt. Ziet er goed uit enz..

Daarnaast heb ik Matrix Reloaded 1.08.1 in de cam zitten, maar heeft dat nog zin?

 

Is de Digix EMU de meeste interessante van dit moment, of is er ook leuke Arion, Xtreme, Atsat EMU firmware die ik daarvoor kan gebruiken? Wat zijn in grote lijnen de verschillen tussen de Digix EMU en da andere op de ANT site?

 

Wat kan ik nog winnen door Matrix Reloaded te vervangen door iets anders? Ik lees dat er ook een EMU verhaal voor de CAm is wat dan weer goed zou samenwerken met de Digix EMU, mar dat heb ik niet voor 100% begrepen.

 

Alvast enorm bedankt!

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites


Vraag één: is er een betere EMU firmware voor je @sat: Ligt aan de h/w versie. Voor STR's zijn vaker uitgebreidere EMU's met S*C*2 en AU mogelijkheid. Zie een ander bericht vandaag op dit forum

 

Vraag2: werkt een DIGIX emu samen met Multi EMU in UCAS: Ja, zie mijn configuratie. Ik heb zelf de Multiemu in een losse Magic Module geprogd. Anders moet je Xtreme steeds open en loop je het risico dat je huisgenoten boos worden als je Xtreme perongeluk verkl**t <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Heb de MultiEMU ook in mijn UCAS gehad zonder problemen.

 

Suc6,

 

LionKing

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo allemaal,

Ik heb een str Xtreme en een multi emu erin zitten. Verder geen externe cam in bezit, is het mogelijk om toch nog naar de kiosk te kijken dmv een andere bin file in te laden. dus geen multi meer maar wat anders en dan via een tita krt te werken

Xtreme, tita, fun kaarten en een cas interface 1 (dus deksel openen), maar geen beeld meer op de kios.

Wie weet hier wat op. graag met een duidelijk uitleg.

DREAMBOX 7000S, DISEqC 1.2, Triax 80cm.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Of je conax kunt kijken met een Tita ligt aan de software in je Ucas. In het geval je er magic in hebt zitten, moet je de originele magic loader gebruiken in combinatie met Penta 1.11. (deze penta niet installeren op de dreemboot loader!!!!).

 

Heb je er penta 1.20 in zitten dan kun je met de tita alleen bepaalde seca2 kanalen openen. En op dit moment zijn dat er NUL <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Groeten

 

LionKing

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...