Ga naar inhoud


[Strong] Strong str 4125, welke editor?


Stranger2000

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Weet iemand of er software is om de frequencylijst in deze Digitale free to air ontvanger te schikken. Het is nogal een werk om een aantal zenders achter elkaar te zetten als deze her en der door de lijst staan. Er zit een RS-232 ingang op waar je software up-date mee kan doen maar iets over een setting lijst kan ik nergens vinden. Misschien is er iemand die me een antdwoord kan geven.

 

[color:"blue"]6. Wees duidelijk met jouw vraagstelling en bevestig nadien het resultaat.

Onderwerpen plaatsen in de aard van "snel leren", "wat is er aan het gebeuren", "och", "kweetniet", "funcard", "ombouwen", "de eerste keer" of "is dit wat" slaan nergens op en zijn er de oorzaak van dat mensen niet meer de mogelijkheid hebben gericht te zoeken naar bepaalde berichten. Geef in het onderwerp dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat! B.v. "Voeding probleem Nokia 9500" is beter als enkel "Nokia" in het onderwerp te vermelden want dan zal iemand die geen kennis heeft over de voeding van een Nokia dit bericht niet meer (hoeven) lezen om er achter te komen waar het bericht over gaat. Daardoor blijft het board lekker snel en vooral overzichtelijk.

 

Zo is het even belangrijk om, eens de voorgestelde oplossing met succes te hebben toegepast, dit als afsluiting van het door jouw geplaatste bericht even te melden.

 

[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites


als het een 4125 evolution is werkt setedit evolution best goed.. kun je een demo van downloaden die het gewoon doet..

alleen per 20 wijzigingen moet je de handel terug schrijven naar je ontvanger en opnieuw inlezen

Bolt HD, strong srt8000 sattracker 4, srt4125 concord 1.05, hotbird, astra 1,2,3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...