Ga naar inhoud


Poll: Voetbal hoort op de publieke zenders thuis?


Ron

Aanbevolen berichten


De publieke zenders gaven vroeger nooit (live) verslagen van competitie voetbal, behalve heeel soms een keertje ajax-feyenoord en dat was zeldzaam.

Je kunt nu wel competitie voetbal zien via abbo tv, ik begrijp dus niet waarom er opeens op c+ afgegeven wordt, die zien er natuurlijk geld in maar de reportages zijn best goed en meestal beter dan de wedstrijden zelf <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> en ik vindt de nederlandse voetbalreportages het beste wat c+ op de buis brengt, natuurlijk is dit maar een persoonlijke mening maar er wordt door c+ tenminste de mogelijkheid geboden te kunnen kijken en dat is al heel wat.

cya !!

Szia,

spysat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De supporters zijn er voornamelijk zat van dat ze op een doordeweekse dag bijvoorbeeld op dinsdagavond niet naar een uitwedstrijd van hun cluppie kunnen omdat Canal+ zonodig om die tijd moet uitzenden, of om 1 uur op zondagmiddag laten beginnen <img border="0" title="" alt="[Roll Eyes]" src="images/icons/rolleyes.gif" /> Ging zelf altijd regelmatig naar uitwedstrijden van mijn cluppie Veendam; kan ik ook al amper meer naar toe omdat onze vrienden van SBS zonodig de wedstrijden op vrijdag willen. Dus niet alleen Anaal plus is een schuldige....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Analyse voetbal:

 

22 volwassen mensen die als idioten achter een stuk leer aanlopen, terwijl men mag verwachten dat ze bij hun volle verstand zijn, of zijn ze niet veel slimmer dan een hond die achter een stok aan holt? <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" />

Erg inefficiënt ook, de helft probeert het leer op een paar vierkante te droppen terwijl de andere helft dit tegen houdt.

Het is ook niet spannend, het wordt spannend gepraat door de commentator.

Zet het geluid uit en 80% van de kijkers valt achter de buis in slaap.

Een waardeloze sport dus, laat maar mooi bij C+ achter de decoder, past wel bij elkaar. <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Komt er ook wat meer ruimte voor andere sporten.

<img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

<small>[ 25-02-2002, 14:17: Bericht gewijzigd door: Stardust ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een beetje onzin dit soort enquete's, dan kunnen we ook wel vragen of de Nederlandse schaatsploeg gesponsort moet worden door Aegon of de VSB bank, of dat in de F1 Jos Verstappen bij Sauber of BMW gaat rijden, of dat bij Sexview en Xzone er 2 of 3 dames en 1 heer de liefde bedrijven <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" /> ik denk dat we afgaan dwalen van onze hobby n.l.de techniek van de sathobby en alles wat daar mee samenhangt, niet over de inhoud van de uitzendingen e.d <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad. Als je zo graag voetbal wil zien moet je er voor betalen. Het heet ook “betaald voedbal” En dat geld moet ergens (van ons dus) vandaan koen. Dus kaartjes kopen voor een wedstrijd of een abonnement op C+ nemen.

 

Maar in Nederland wil iedereen alles voor niks. Bellen met een GSM zonder abonnement. De beste TV programma’s willen zien, maar zeiken op de reclame die daar omheen hangt terwijl jij zonder die sponsors die programma’s toch echt niet kan zien. Of waar dacht je dat ze die EUR 100.000 per aflevering voor Baantje vandaan halen om maar een voorbeeld te noemen.

 

Je mag blij zijn dat de voetbalclubs samenvattingen beschikbaar stellen (overigens ook voor GELD) zodat je via de publieke omroepen op de staatszenders gratis en voor niks een glimp van je favorieten club kan opvangen.

 

Betaald voedbal is commercieel. Hoort het dan thuis bij een omroepvereniging of stichting die uitzend via een door de staat beschikbaar gestelde zender????

 

Hier kan iedereen zelf wel het antwoord op bedenken……

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien een misverstand nl0raf, maar wie kijkt via de publieke omroep betaald daar ook voor, vroeger via het kijkgeld, nu via de belastingaanslag. Om terug te gaan naar het voetbal, je kunt er van houden of niet, maar het is wel een nationale sport waar heel veel mensen naar willen kijken, ook degenen die niet op al die films e.d. van C+ zitten wachten of botweg het geld daarvoor(over) hebben. Ik vind dus dat er minstens even veel voor het uitzenden via de de 'openbare' TV (publiek+ commerc.) is te zeggen als voor uitzending via gecodeerde diensten als die van c+. zeker wedstrijden vh NL elftal horen voor iedereen te zien te zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Bambam

ik maak zeker geen misverstanden. Omdat ik op een bepaalde manier zeer nauw betrokken ben geweest i.v.m. met dit onderwerp.

Iedereen betaald (nu via de belasting) geld om TV te kunnen kijken in Nederland. Het is bij de wet geregeld dat er op die door de staat beschikbaar gestelde zenders te zien is. Waaronder het nieuws (op die zenders het “journaal” geheten). Wat betreft de sport is er maar weinig geregeld in de wet. Alle omroepen moeten met de afzonderlijke sportbonden (dus ook de KNVB !!!!) onderhandelen over iedere minuut zendtijd <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

 

Je kan C+ er zeker niet scheef op aankijken dat zij voedbal uitzenden voor geld. Als je een ‘echte’ voetbal fan bent zou je er juist blij om moeten zijn met die mogelijkheid.

 

Ik probeer het nu zo duidelijk mogelijk te zeggen en hoop dat iedereen het nu kan begrijpen.

 

De KNVB bepaald waar en voor hoeveel geld er naar voedbal gekeken kan worden op TV en NIET !!!!! de omroepen of de politiek.

 

Al jullie ongenoegen zijn _hier_ dan ook absoluut niet op zijn plaats, maar wel degelijk op de deurmat (of mailbox) van de KNVB. Of wat dacht je er van om individuele clubs aan te spreken???? Zou eventueel ook resultaat op kunnen leveren. Als je je stem maar ‘groot’ genoeg maakt….

Link naar reactie
Delen op andere sites

@spysat:

<snip>

De publieke zenders gaven vroeger nooit (live) verslagen van competitie voetbal, behalve heeel soms een keertje ajax-feyenoord en dat was zeldzaam.

Je kunt nu wel competitie voetbal zien via abbo tv, ...

</snip>

 

Wel, voor Euro 19,90 krijg je ajax-feyenoord, feyenoord-ajax, ajax-psv, psv-ajax, ajax-ajax II (geintje) etc. Mijn cluppie komt bijna nooit bij anaal+, en die enkele keer dat ze op tv komen is het gvd een thuis-wedstrijd <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" /> ! En dan zit ik op de tribune (en hang zo'n spandoek op).

Dan moet ik ook nog eens op een vrijdag-avond komen opdraven. Of op zondag-ochtend om 13:00 uur.

 

Zojuist even naar m'n satje gelopen, en nog even gekeken op TT van anaal+: jawel, dit jaar EEN uitwedstrijd: tegen ajax in de Arena. Voor 12 keer Euro 19,90 had ik die wedstrijd ook met een taxi kunnen bezoeken.

Maar het kan beter: misschien halen we de na-competitie, dan komen we in het 'schakel-programma'! Feest <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@nlOraf

Je moet lekker bij anaal+ in hun reed gaan zitten, bij mij geen kabel en moet evengoed betalen om commerciele zenders te kunnen zien, en dat zogenaamde filmpakket 30 keer het zelfde voor 'n veel te hoge prijs, ik houd zelf niet van voetbal maar als dat wel zo was ging ik toch echt niet zo'n belachelijke prijs betalen, betaal al voor de publieke omroepen waar ik echt nooit naar kijk. Sorry hoor maar ik vindt je een aardig irritant mannetje en als voorstander van een systeem waar geen bal van klopt denk ik dat je verkeerd ingelogd zit.

 

Gr. Sjeffie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...