Ga naar inhoud


MR + Canal Digitaal Updates?


Gast

Aanbevolen berichten

Klopt het dat de updates van Canal Digitaal niet doorkomen op de MR? Ik kom er namelijk achter dat mijn laatste update van April dit jaar is.

Ik heb al naar het 0800 nummer gebeld om daar een reactivering aan te vragen, maar deze komt niet door. Ik heb overigens MR 1.130 erop staan, maar ik heb het ook geprobeerd met MR 1.081. Moet ik soms nog meer instellen, aanpassen om dit werkend te krijgen? Ik dacht zelf aan het leegmaken van de k*y van Canal Digitaal, zodat de kaart wordt aangesproken, zou dit helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik update via mijn laptop, is het in dit geval dan ook mogelijk om terug te gaan naar UCAS 3.0?

 

edit: ik heb de ucas 3.0 upd erop gezet, maar helaas de cam blijft initialiseren. De laptop herkend de MR nu ook niet meer, dus ik kan er geen andere meer opzetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, ik zal een CAS2 interface moeten aanschaffen om nieuw leven in de MR te blazen. Heb ik aan een standaard cas2 interface genoeg en kan ik hiermee ook nieuwe updates op de MR zetten? Waarvoor is precies de add-on card, ik weet namelijk niet of deze nodig heb.

Link naar reactie
Delen op andere sites

met een cas2 kan je de mr programmeren kiezen voor de magicmodule in het menu, conneecten, erase all eerst xlink opnieuw proggen en daar de nieuwe mr-file dit is een procedure die altijd werkt.

Gr,

Droompje

 

(2 maal EVO Enfinity Xcombo +, Echostar1.20 draaibaar met jaguer positioner, triax 0,64 met quad lnb, Viasat 78cm met 3 keer quad lnb)

Link naar reactie
Delen op andere sites

boeiend maar b.v. een arnion 6410 waar een Mr inzit wil ik naar magic brengen zodat deze gewoon orgineel / fun of titakaarten kan lezen hoe doe ik dat ?

 

ik heb wel een cas2+ ad on maar de site van duolab geeft geen duidelijke uitleg hierover

 

wie kan de procudere hiervan op een rijtje zetten ????

 

mijn dank zal GROOT zijn. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

weet iemand een of procedure pm mag ook ?

dan heb ik straks geen troubles meer mocht ik mijn orginele kaart wel nodig hebben..alvast dank hiervoor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...