Jump to content


Hakkelende opname -> te grote disk?


T_I

Recommended Posts

Hallo,

 

Sinds gisteren heb ik een 200 GB disk (Maxtor Diamondmax 10) in de dreambox ingebouwd ter vervanging van de 120 voorganger (Ook een Maxtor) Helaas heb ik sinds de inbouw dat de opnames hakkelen. Ettelijek seconden gaat het goed en dan stopt ie ff. Het is niet de warmte, aangezien de DB er meteen bij het begin al mee begint.

 

Is dit het gedrag van de db bij een te grote disk? Op het forum heb ik wel het een en ander gezien over een maximum size van de interne disk van 160 GB, maar dat zijn postings van begin dit jaar. Ik draai met de op een na laatste SF (108.1 based)

Jan Huijsmans

VU+ Solo2 + 2 TB netwerk storage, Palm SG-2100A (73E - 58W), Triax 78cm schotel + MTI AP82-XT2N

Link to comment
Share on other sites


Ikzelf heb een samsung 160 Gig die af en toe nog wel probs geeft. Vooral hakkelen. Od dat aan de disk ligt weet ik niet. Ik heb zowel een extra voeding alsook de ELCO's (2x)

-------------------------------------------------

*** VU+ DUO (500Gb HD) + DM600PVR (160Gb HD), 95 cm met 4 lnb's ***

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er een 300gbyte hdd Maxtor uit de goedgekeurde lijst van dream multimedia ingebouwd zonder problemen! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> Wel met gecodeerde opnames soms problemen onder newcamd, maar dat is bekend en het ligt aan newcamd. Met een kleine hdd had ik het ook.

Reptovis

Dreambox 7000S + Maxtor 300GB + Quattro 0.3dB Lnb + Triax 110 + Sg2100/Topfield 5500 + Maxtor 300GB + Dual Lnb + Triax 90 + Sg2100 + Aston 1.07 + Xcam/Humax 5400 + MM/Reptielen/Vissen/Honden

Link to comment
Share on other sites

Ik heb een niet goedgekeurde Samsung van 120GB (2 elco's) op canal rood en blauw nog nooit geen last gehad van hick ups. Op ned 2,3 en RTL 4 sinds 1.08 eerst regelmatig last en na au=no (newcamd)heel af en toe in de eerste 7 minuten van de opname 1 of 2 keer kort en daarna niet meer. Vreemd maar waar en reproduceerbaar <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Greetz.............René

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.