Jump to content


eudora light werkt niet als kazaa werkt


Guest jacoboot

Recommended Posts

ik vindt als best met zulke programma's vol met spy en andere software

maar als ze niet slimmer zijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />, door al dat spyware loopt mijn eudora light niet meer dus ga je scannen :

ad-aware vindt telkens 26 progjes na kazaa opstarten

spybot geeft zelf fout bij scannen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

kotom lekkere troep die kazaa

zijn er andere p2p die wel je system normaal laten werken

zodat je de denk dat er geen troep op je pc staat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites


De feiten:

Zo'n 45 procent van bestanden die zijn gedownload bij Kazaa bevat een virus... althans volgens TruSecure

een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in IT veiligheid.

 

U haalt muziek, films of software op via peer 2 peer programma’s (KaZaA, Bittorrent, eDonkey) of nieuwsgroepen..het maakt niet uit !

De bestanden kunnen trojans bevatten, die zich gedragen als een paard van Troje en veel schade aanrichten.

Informatie die je van gerenommeerde websites binnenhaalt, is (hopelijk) waar en virusvrij, maar hoe kun je bestanden vertrouwen die je direct uit een anonieme privécomputer binnenlaadt?

 

Daar is zelfs nu weet van, dat er via de film -en muziekidustrie, met opzet films/liedjes worden aangeboden die niet compleet of fouten bevatten.Deze worden anoniem aangeboden via 'p2p', met als enigste doel de downloader te ontmoedigen, en deze alsnog naar de winkel te lokken, om 't origineel aan te kopen.

 

Er is één maatregel , en deze geldt voor alle software/applicaties voor op de computer, hoe populairder er iets is, hoe gevaarlijker en aantrekkelijker het wordt voor kwaadwilligen om deze software/applicaties te gaan bestoken...zeg maar aanvallen met spy-of andere malware.

 

Besluit:

Kies daarom in ieder geval niet voor Kazaa, maar voor een alternatief zoals er zijn hierboven al verschillende werden aangebracht.

 

Of een software pakket die je na een 'trial' wilt blijven gebruiken, en waar je tevreden over bent...zou je kunnen/moeten aankopen. Dan krijgen de mensen die eraan werken de middelen toegestopt om hun software te verbeteren , waar jij achteraf nog zal van gaan genieten ook.

 

BJ

Link to comment
Share on other sites

Het paard van troje ?

 

het Trojaanse paard inhalen: zelf zijn vijand binnenvoeren = zichzelf bederf berokkenen. Komt van de oorlog om Troje en de list van de Grieken om Troje te kunnen veroveren

 

Deze legende gegint omstreeks +/- 3500 jaar voor onze tijdsrekeing....

Toen een mooie Griekse princes het hazepad koos met een Trojaanse flierefluiter...

 

...en dus trok heel Griekenland tegen de stad Troje ten strijde. Tien jaar belegerden de Grieken de stad, maar de stad leek onneembaar.

De strijd tussen de beide legers woedde hevig met wisselende krijgskansen voor de Grieken en de Trojanen. Uiteindelijk viel Troje door de beroemde list van Odysseus. In de vlakte voor de stad werd een reusachtig houten paard gebouwd. In de buikholte van het dier werden de dapperste Griekse krijgers verstopt en het beeld werd op het strand achtergelaten. Daarop voer de Griekse vloot weg en gaf zo de Trojanen de indruk de strijd op te geven, maar in werkelijkheid hielden de Grieken zich schuil achter het nabijgelegen eiland Tenedos en wachtten daar het verloop van de gebeurtenissen af.

 

Nu de Trojanen zich onoverwinnelijk waanden, begonnen zij een groot feest. Toen 's nachts iedereen zijn roes lag uit te slapen, bevrijdde Sinon zijn landgenoten uit het houten paard en opende hij de poorten van de stad. Door een vuurpijl af te schieten werd ook de rest van het Griekse leger achter het eiland Tenedos verwittigd. Voor de Trojanen goed en wel beseften wat er gebeurde, was hun stad volledig in handen van de Grieken. De huizen werden in brand gestoken en een groot deel van de bevolking gevangengenomen of uitgemoord.

 

Nu terug in deze tijd...

Een Trojaans paard is een op het eerste gezicht leuk programma, bijvoorbeeld een spelletje, wat de meeste mensen maar al te graag willen draaien. Ongemerkt installeert dit leuke programma echter ook software die voortaan onzichtbaar op je computer zet en de poorten wijd open zet...zodat andere je systeem kunnen binnendringen van binnenuit!

 

BJ

Link to comment
Share on other sites

ik heb nog geen een programma of zo iets via kazaa binnen gehaald

heb het alleen op mijn computer geinstaleerd.

dus van andere computers kan ik nog niets hebben

kazaa vraagt allelei toegang p2p, kazaa zelf een vaag programma, en kazaa server

voordat ik kazaa opstart laat ik mijn computer geheel scannen

geen rommel aanwezig

start kazaa op

sluit computer af

start computer op

scan computer zonder kazaa op te starten 25 problemen

kortom niets illigaals gedaan nog, alleen kazaa opgestart

 

kazaa kloot met ie die ik niet gebruik maar vraagt toegang

mijn eudora light loopt vast.

 

ik gebruik zo min mogelijk "normale" internet programma's daar alle virrussen en andere klotezooi altijd windows, ie en outlook gebruiken

mijn internet programma eudora light komt nog uit de dos tijdperk en heeft nooit last van virussen

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

ie ook een ramp gebruik firefox

en natuurlijk zonealarm vandaar dat ik deze troep ook telkens goed moet keuren

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.