Jump to content


Neotion3000@sky Cam??


marcelspanje

Recommended Posts

Hallo mede satvrienden, wij hebben een probleem: na aanschaf van NEOTIONBOX 3000 @Skybox Wil het niet lukken om de interne cam te aktiveren. Wie kan ons Vertellen Welke Patch/Firmware ik moet Laden, Zodat We de can+ card kunnen gebruiken

SW: SD03.1C

HW: FT01-AZ

Data: 1.5

Loader: 2.1

thanks, Mars

Link to comment
Share on other sites


hoe kom je eraan en staat er niet avsd dat is filmware voor de 1000 serie of basd die is voor de 2000 serie je hebt er namelijk drie type's voor de 3000 serie die uit europa 2 stuks en een uit zuid oost azie. heb je de box soms van een ander gekregen dan staat er waarschijnlijk de verkeerde filmware op. of is het een hele oude box voor 2002

grtz duke

Link to comment
Share on other sites

ik heb er zelf ook een maar niet uit spanje,en ik ben eens wezen kijken hier en daar en als ik jou box neem dan wordt ik overal doorverwezen naar atsky of neotion.com. jou box is uit 2003 dus ik neem aan dat je hem kan update naat 10.9c. ik weet het natuurlijk niet zeker maar je kan het proberen. volgens mij heb je een rc2 model.

grtz duke

Link to comment
Share on other sites

ik heb gekeken op duitse site's en daar zeggen ze dat het een clone is van de neotion en dat je hem gewoon kan update naar 10.9c ik heb als het mis gaat de filmware die jij hebt op m'n pc staan dus als het mis gaat geen probleem gewoon weer terug daten. de filmware staat in de bijlage die van jou. als je de 10.9c niet kan vinden dan hoor ik je wel weer.

grtz duke

737640-SD03[1].1C.zip

Link to comment
Share on other sites

heb je ze wel allebij geprobeerd die van de rc2 en de rd2 want je weet nog niet welke chip je erin hebt.die ander is 1.7d of anders kan je ook nog de sa14 daar zijn er ook 2 van proberen.

grtz duke

Link to comment
Share on other sites

ik ben op een duits forum wezen kijken en daar zeggen ze dat je een RD chip hebt dus je moet die tweede nemen met de RD chip dan wordt hij geen 10.9C maar 1.7D die staat bij SA 10.7 of SA 11.0D.

ik hoop dat het werkt.

grtz duke

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.