Jump to content


Eerste keer firmware gebruiken, heb ik alles?


Guest

Recommended Posts

Ik heb een orginele irdeto2 kaart en laat ik in de reciever zitten.

Nieuwste settings.

Humax toolbox 1.33

wdn4oak+

Toh 3.2 hot 2.01

Dsr 9500 emu ed32

Laatste keybin voor de 3.3 hot 2.01

Als ik het goed heb dan zijn dit alle programma's en software die ik moet hebben, klopt dit? Als ik iets bent vergeten en er nog bij moet hebben hoor ik het wel.

 

mvg Sylvia

Link to comment
Share on other sites


je kunt de "hoe het moet" zoeken op dit forum, of:

humax quickstart op kamaradski.nl/josje

 

aan de humaxtoolbox heb je aan software genoeg. een kaart met atr (irdeto kaart is dus prima) en natuurlijk de files die je wilt plaatsen. zoals een settings file van b.v. pet, sleutelbosje, en de firmware.

 

suc6

kamaradski

 

[edit:] je humax moet natuurlijk wel over de juiste loader beschikken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de 23 stappen plan, maar bij stap 14 moet de humax beeld geven, hoe weet ik dat hij beeld geeft als ik hem aan mijn laptop heb en niet aan de satellietschotel? En bij 21 moet ik in het menu komen komt zie ik dit dan op mijn scherm?

 

mvg Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Dat zie je goed, maar mijn laptop staat volgebouwd met heel veel randapparatuur die ik liever niet los haal. Er is mij al eens verteld dat de ontvanger niet aan de schotel hoeft te blijven. Ik wilde weten of ik dat op mijn scherm te zien krijgt. Zodra ik dat weet ga ik beginnen.

 

mvg Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Ik heb geen 5400 maar het kleine broertje f1-fox. Gebruik ook HZU e.d. Je kunt eventueel wel afleiden uit de status van het programma of de zaken goed verlopen aan de kant van de receiver.

 

Prettiger is het als je wel beeld hebt op de Humax, vooral voor foutmeldingen. Ik heb dat eerst opgelost door de video-output van de Humax via een video-omzetter aan te bieden aan de USB-poort van de PC. Op die manier had ik gewoon beeld van de Humax op mijn PC. Misschien zit er tussen al je randapparatuur wel zo'n apparaat om analoge videosignalen in je laptop te krijgen.

 

Uiteindelijk heb ik voor het bewerken en laden van settingslijsten toch gekozen om een lange nullmodem-kabel te maken van PC naar de vaste plek van de Humax. Dat kan gewoon met een telefoonsnoer. Zie hier mijn low budget oplossing .

 

Groeten van de zolder.

Groeten van de zolder.

Link to comment
Share on other sites

Ik koppel alles wel los dan als dat beter is. Ben nu nog de toolbox aan het downloaden maar die gaat niet zo snel, duurt 45 min. Zodra ik die binnen heb ga ik beginnen. Ik laat het nog wel weten hoe het gegaan is.

 

Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.