Ga naar inhoud


Xcam blijft initialiseren


Gast

Aanbevolen berichten

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar vanmiddag propte ik in een moment van onoplettendheid de software in block 14; nu blijft de cam dus initialiseren, wordt niet meer herkent en dus kan ik 'm ook niet meer in virgin state brengen door bv de softcam in block 2 te zetten.

En nu????

Link naar reactie
Delen op andere sites


Mja, die oplossingen van de cam weer in virgin state brengen lees je dus overal, maar dat gaat dus niet als het kreng blijft initialiseren; stom, ik heb een cas2 met add-on, maar had me niet gerealiseerd dat dat in dit geval ook geen redmiddel was, anders had ik toch wat beter opgelet, ipv net als met de magic onder het motto "wat kan me gebeuren" met halve aandacht te werken....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ook bang voor je dat hij zelf niet meer goed te krijgen is, dan zal hij open moeten en overnieuw de bootloader proggen.

 

Ik heb pas twee keer hetzelfde gehad ook met de Xcam met de software 1.086 de eerste die op het net stond was niet goed ook hetzelfde maar die module heb ik gratis kunnen omruilen.

En als tweede een viacces red cam die zijn software kwijt was ook alleen initializeren toen naar de Hotbird gegaan op het kanaal van SCM die herkende de cam wel en hij begon gelijk soft te laden, maar ja dat kan niet bij de Xcam.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...