Jump to content


Xcam blijft initialiseren


Guest

Recommended Posts

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar vanmiddag propte ik in een moment van onoplettendheid de software in block 14; nu blijft de cam dus initialiseren, wordt niet meer herkent en dus kan ik 'm ook niet meer in virgin state brengen door bv de softcam in block 2 te zetten.

En nu????

Link to comment
Share on other sites


Mja, die oplossingen van de cam weer in virgin state brengen lees je dus overal, maar dat gaat dus niet als het kreng blijft initialiseren; stom, ik heb een cas2 met add-on, maar had me niet gerealiseerd dat dat in dit geval ook geen redmiddel was, anders had ik toch wat beter opgelet, ipv net als met de magic onder het motto "wat kan me gebeuren" met halve aandacht te werken....

Link to comment
Share on other sites

Ben ook bang voor je dat hij zelf niet meer goed te krijgen is, dan zal hij open moeten en overnieuw de bootloader proggen.

 

Ik heb pas twee keer hetzelfde gehad ook met de Xcam met de software 1.086 de eerste die op het net stond was niet goed ook hetzelfde maar die module heb ik gratis kunnen omruilen.

En als tweede een viacces red cam die zijn software kwijt was ook alleen initializeren toen naar de Hotbird gegaan op het kanaal van SCM die herkende de cam wel en hij begon gelijk soft te laden, maar ja dat kan niet bij de Xcam.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.