Jump to content


te weinig singnaal


sybes001

Recommended Posts

ik heb een probleem waar ik zelf eigelijk niet antwoord op heb ik heb mijn dreambox geladen met de nieuwste hydra nu had ik gister in een keer geen beeld meer nu heb ik alles al geprobeert zoals flash erase en de instellingen opnieuw invoeren en een transponder scan uitvoeren en dit wil niet doordat hij te weinig singnaal heeft nu heb ik al een satfinder tussen de box en de kabel naar buiten gezet en nu heeft hij alleen spanning als ik de moter draai hoort dit zo en zo niet wat kan ik hier aan veranderen bij voorbaat dank o ja heb hem nu van de stroom gezet dat vond ik al met de zoek machine denk mischien dat mijn lnb het heeft begeven maar dan hoor je volgens mij nog wel spaning te hebben

Link to comment
Share on other sites


argh, lees je bericht zelf eens. heb je aspirine in huis ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

richt de zaak eerst eens goed uit. ik weet niet hoe groot je schotel is maar bij pak-um-beet 80cm. moet je toch minimaal 80 a 85% SGN kunnen krijgen. de fine-tuner kan er zelfs nog wel meer uithalen, mits je zaak goed voor elkaar is (goede schotel, goede lnb, goede kabel en goede f-connectoren).

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link to comment
Share on other sites

Citaat:
nu heb ik alles al geprobeert zoals flash erase en de instellingen opnieuw invoeren en een transponder scan uitvoeren

 

 

Behalve dus een geheel nieuwe image erop zetten.....nou ja.

 

Geen vogel of kwaaie buurman (die het lawaai van de rotor zat was) eerst idd maar eens de zaak opnieuw uitrichten.

 

Geen speling op de rotor????

Link to comment
Share on other sites

heb zelfs een schotel van 1 meter gister deed hij het nog is toch vreemdt dat hij zomaar van 80%naar 40 gaat haal morgen eerst een nieuwe lnb probeer ik dat bedankt ome merde en heb al meerdere asperine,s ingenomen van de koppijn die ik hier van krijg <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Dit probleem heb ik ook af en toe.Ook met de oudere Hydra's.Ga ik op een zender bv kiosk 1 staan dan geeft hij signaal ca 50% en als ik hem dan uit en daarna weer aan zet, dan signaal 80%(soms moet ik hem wel meerdere keren uit en aan zetten,maar uiteindelijk doet hij het op een gegeven moment weer wel)

Als de uitrichting niet goed zou zijn, dan kan dit toch niet?

gr Gerardo

Link to comment
Share on other sites

Citaat:
ik denk dat het verhaal leesbaarder wordt als je punten en komma's gaat gebruiken. Je vindt deze op de onderste rij toetsen, rechts van de letter M.

Dit is geweldig <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.