Jump to content


hydra anchared vast na opname.


bert79

Recommended Posts

heb tot nu aan toe iedere keer nadat ik een programma heb opgenomen dat de box vast zit. de opgenomen zender geeft hij door , maar hij reageerd niet meer op de afstands bediening en in het display is wordt alleen onderin 4,28 aangegeven. Is dit bij meerdere gebruikers het geval?

Link to comment
Share on other sites


ik heb gisteren (na 4 verschillende te hebben geflashed en getest) ook maar weer eens de laatste Hydra geflashed. (flash erase via dreamup, erase.img d'rin, hydra image d'rin).

 

gisteravond heb ik gtst opgenomen (gewoon record, daarna nogmaals op record en bij "select stop time" oid 20:40 ingevuld).

 

de opname ging perfect, alleen ging de box shutten na de opname (deze stond toen helemaal uit, ook niks meer op het display).

 

nu kan ik me niet herinneren of het vinkje shutdown aan stond in de timerentry (heb gelijk de groene knop gedrukt en standaard staan die vinkjes volgens mij uit).

 

niet echt helemaal jou probleem, maar het komt er toch bij in de buurt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> zal van de week wel in de gaten houden of hij dit vaker doet.

domme vragen bestaan niet, domme mensen wel.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.