Ga naar inhoud


hydra anchared vast na opname.


bert79

Aanbevolen berichten

heb tot nu aan toe iedere keer nadat ik een programma heb opgenomen dat de box vast zit. de opgenomen zender geeft hij door , maar hij reageerd niet meer op de afstands bediening en in het display is wordt alleen onderin 4,28 aangegeven. Is dit bij meerdere gebruikers het geval?

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik heb gisteren (na 4 verschillende te hebben geflashed en getest) ook maar weer eens de laatste Hydra geflashed. (flash erase via dreamup, erase.img d'rin, hydra image d'rin).

 

gisteravond heb ik gtst opgenomen (gewoon record, daarna nogmaals op record en bij "select stop time" oid 20:40 ingevuld).

 

de opname ging perfect, alleen ging de box shutten na de opname (deze stond toen helemaal uit, ook niks meer op het display).

 

nu kan ik me niet herinneren of het vinkje shutdown aan stond in de timerentry (heb gelijk de groene knop gedrukt en standaard staan die vinkjes volgens mij uit).

 

niet echt helemaal jou probleem, maar het komt er toch bij in de buurt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> zal van de week wel in de gaten houden of hij dit vaker doet.

domme vragen bestaan niet, domme mensen wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...