Ga naar inhoud


Matrix Revolutions Cam - Xilinx Dump


Gast 1-0-Probe

Aanbevolen berichten

Geachte Dokter Anders Matrix Revolutions kenner of iemand anders die er verstand van heeft. Ook ik ben een trotse bezitter van een Matrix Revolutions Cam, en ik was zo trots dat ik uit al mijn enthousiasme eens ben gaan spitten op het internet naar de nieuwste BIN file voor mijn CAM. Ik kwam niet verder dan MRev 2.11 dat was nog 5 dagen geleden ano 04-11-2004. Zo blij als dat ik was download ik dat bestandje, ik pak het vervolgens uit en sluit mijn UCAS 2 programmer van Duolabs aan op de PC. Vervolgens start ik Cas Interface 4.7.1 op en programmeer de CAM volgens de WIZARD procedure. Eenmaal klaar stop ik deze in mijn ontvanger en wil hem gaan testen. Helaas kwam ik erachter dat er nog oude K*** in zaten (TPS). Dus moest ik deze K*** handmatig invoeren. Dit had ik daarna gedaan en verdomd het werkte! Althans voor een tijdje, want als ik ging zappen gooide mijn cam de nieuwe K*** eruit en zette de oude er weer in. Terwijl ik zeker weten op save had gedrukt. Ik dacht nieuwe BIN file erin die van een andere site vandaan kwam, maar helaas hetzelfde probleem. Toen ben ik over gestapt naar MRev 2.05. Die liep niet (hij ressete zichzelf telkens) En toen deed ik iets heel doms. Ik ging namelijk denken. Ik dacht misschien ligt het aan de Xilinx file want die had ik in het programmaatje meerdere malen gezien en ik dacht "Dat zal er niet voor niks zijn, volgens mij ben ik dat vergeten" Ik vond ergens een .CAS file en programmeerde die mee. Daarna programmeerde ik MRev 2.11 er weer op maar nog steeds hetzelfde. Ik heb er toen MRev 2.09 op gezet en die was wel goed. Ik kon alles wijzigen en opslaan maar beeld gaf hij niet. En vervolgens start je CAS Interface studio op en ga je echt lezen en zie je dit "THE JCARD MUST BE USED ONLY WITH JOKER CAM, NOT FOR MAGIC OR MATRIX" En op het internet lees je dat je de Xilinx file nooit mag veranderen. Toen ben ik naar de Matrix Homepage gegaan en heb daar een Xilinx file gedownload maar deze was eigenlijk bedoelt voor het feit dat als je Matrix Reloaded kapot was.

Maar na het installeren van dit filetje doet hij het nog steeds niet. ra ra wat is het.

 

Graag hoor ik jou reactie of oplossing voor dit probleem, want na 5 avonden kl*ten terwijl je vriendin loopt te zeuren dat je geen aandacht meer aan haar besteed is de grens van het eroverheen p*ssen, schi*ten en symbolisch in de fik steken heel erg dichtbij gekomen.

 

Bij voorbaat dank!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Toen ben ik naar de Matrix Homepage gegaan en heb daar een Xilinx file gedownload maar deze was eigenlijk bedoelt voor het feit dat als je Matrix Reloaded kapot was.

Maar na het installeren van dit filetje doet hij het nog steeds niet. ra ra wat is het.

 

Het is een heel verhaal geworden maar als je bedoelt dat je de xilinx gewist hebt en de andere xilinx er op hebt gezet is je cam dood.

 

Er is maar één oplossing hem terug sturen naar je leverancier die stuurt hem dan op en daar wordt de goeie xilinx er weer opgezet.

 

De xilinx voor de MRrev. is niet publiek je hebt dan de xilinx voor de MR er op gezet en die werkt niet.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch is t heel raar, kheb dan een axas cam ,daar zit geen niet publieke xlink op , en toch doet de mrv211 t goed, geen last van zwarte beeld of iets dergelijks, behalve de seca kanalen en cyfra....dat lukt me nog steeds niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is helemaal niet raar, de revolution is iets andere hardware de jouwe zal het met een conax kaart niet doen op Thor de MRrev. doet dat wel.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...