Jump to content


wamba 311 satelliet instellingen veranderen ?


Guest

Recommended Posts

Beste medesatters,

 

Ben vrij nieuw op het gebied van satelliet maar heb inmiddels mijn originele installatie en astra/hotbird combinatie uitgebreid naar Eurobird/EutelsatW3 met behulp van een triax multiblock rail met 4 lnb's. Daarbij gebeurd iets raars. In het menu van de Wamba geef ik de 4 satelieten aan die ik wil ontvangen maar dan krijg ik met geen mogelijkheid signaal op de Eutelsat W3. Verander ik in de instellingen van de Wamba deze sateliet naar Sirius dan komt er wel signaal door. Als ik dan een kanaalzoek operatie er op los laat krijg ik echter wel degelijk de zenders door van de Eutelsat W3. RaRA hoe kan dit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> ? Let wel ik heb een schotel vast tegen de muur.

 

Een vervolgvraag is daarbij of ik de parameters van de satelietlijst kan aanpassen met de afstandsbediening, of heb ik daar setedit voor nodig ? Ik lees wel eens dat satelieten wel eens verplaatst worden. Hoe geef je dit door aan de Wamba ? In de handleiding <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> vind ik er niks over <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> .

 

ben benieuwd naar de reacties

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.