Jump to content


geluid valt weg bij xsat 410


Guest

Recommended Posts

Ben een leek en heb de volgende vraag.

Bij mijn xsat 410 valt het geluid regelmatig even weg.

Bij zappen komt het geluid vaak helemaal niet meer terug en moet ik alles enige tijd uitzetten. Zelfs via de kabel krijg ik dan geen geluid meer.

Volgens mij ligt het niet aan de ontvangst, want de waarden liggen altijd rond 88 en 10.2. Ook als ik geen geluid heb. Als ik via de kabel kijk heb ik nergens last van, dus volgens mij moet het iets met de ontvanger zijn.

Kan iemand mij helpen??

PS

Plaatsing schotel en aansluitingen etc. is allemaal 100%, alles is nieuw en van goede kwaliteit.

Link to comment
Share on other sites


Allereerst welkom op het board,

 

heb even met de zoekfunctie gespeeld en kwam bij

het xsat forum dit tegen.

 

daar staan ook nog meerdere dingen over/voor jouw reciever.

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link to comment
Share on other sites

Citaat:
Bij mijn xsat 410 valt het geluid regelmatig even weg.
Bij zappen komt het geluid vaak helemaal niet meer terug en moet ik alles enige tijd uitzetten. Zelfs via de kabel krijg ik dan geen geluid meer.


Dus kon het jouw tv wel eens zijn !!!

VU+ Solo2 HD, XTrend ET 9200 , XTrend ET 4000, TF 7700hsci
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.